promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
101. születésnapján árulta el a hosszú élet titkát, de amit mondott, arra senki sem volt felkészülve
Borítókép:  NBC15
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

101 éves nagyi szerint ez a hosszú élet titka, de ki nem találnád, mit mondott.

Valaki a stresszmentes életre, valaki a húsmentes táplálkozásra, valaki a sportra, míg valaki a vidéki levegőre esküszik. Nagyon megoszlanak a vélemények arról, hogy mi a hosszú élet titka. Akárhányszor megkérdeznek erről egy idős embert, mindig mást mondanak. Persze akadnak olyanok is, akiket az alkohol tart életben, ugyanis néhány hónappal ezelőtt készült egy interjú a világ legidősebb asszonyával, a 118 éves Lucile Randonnal, aki napi egy pohár borban látja az egészségét és a hosszú életét. A 102 éves Lilly Bullen pedig a Jägermeistert és a tequilát nevezte meg a "fiatalság" forrásának.

Hogy az alkohol valóban hosszú életet ad-e az embernek, ezt eddig senki sem tudta tudományosan bebizonyítani, mindenesetre nem Lucile és Lilly az egyetlen a Földön, aki az alkoholra esküszik. Az arizoniai Chandlerben él a 101 éves Mary Flip, aki az NBC 15-nek beszélt arról, mi mindent élt meg ez alatt a több, mint száz év alatt.

Flip asszony fiatalkorában, 15 évesen veszítette el az édesanyját és a nővérét. A tragédia után Mexikóba költözött, ahol megismerte a férjét. Első gyermekével volt terhes, mikor visszaköltözött Chicagóba, és festőművész lett. Természetesen a beszélgetés során előkerült a sablonkérdés, hogy ő miben látja a hosszú élet titkát, mire Mary Flip olyan választ adott, amire még a riporter sem számított.

A 101 éves hölgy ugyanis a tequilát nevezte meg a titok forrásának. Születésnapját idén táncolással és kedvenc sörével, Guinness-szel töltötte, és még azzal is viccelődött, hogy felpattan az asztalra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás