promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 30: a Szűz lehet egy lesújtó negatív hírt fog kapni, míg az Ikreknek változás jön az életében, amire nem készült fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák ha most rosszul kezd, az felboríthatja az egész hetét, az Oroszlán pedig ellenségeket szerezhet magának a szókimondásával. Megakaszthat néhány csillagjegyet az, ha kicsit pechesen indul a hét első napja, de ne feledd, hogy mindenre van megoldás. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az elején kicsit pánikolhatsz a hétkezdéstől, főleg, ha nehezen indul a reggeled. Hamar túl fogsz tudni lendülni a nagyobb problémákon, aztán egy picit kiszabadulhatsz a gondok szorításából. Ha van párod, akkor mindenképpen menjetek el valahova, mert remek kalandokba keveredhettek együtt az este folyamán, de egyedül sem ártana kiszabadulnod. Beszélj meg valamelyik közeli barátoddal egy találkozót, és egy pohár ital mellett beszéld ki magadból a gondokat.

Bika (április 21. - május 20.)

Olyan beszélgetésbe keveredhetsz, vagy csak simán fültanúja lehetsz, amiből téves következtetéseket vonhatsz le. Nem szabad semmi ilyennek engedned, mert egy olyan embert bánthatsz meg a tévedéseddel, aki nagyon közel áll a szívedhez. Előkerülhet ma egy olyan ügy, amit már lerendezettnek hittél. Ne zaklasson fel, mert hamar túl fogsz lendülni rajta.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hamarosan megváltozhatnak a dolgok körülötted, aminek már érzed is az előszelét. Abszolút nem tudni, hogy ezekre miképp fogsz reagálni, de tudod, hogy higgadtnak kellene maradnod. A jelenlegi bolygóállás azt mutatja, hogy remek időszak találhat rád, viszont addig túl kell élned a rossz dolgokat is.  Ma mindenképpen kerüld a konfliktusokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy hozzád közelálló személy magánéleti, érzelmi válságon mehet keresztül. Tudsz neki segíteni, de ne a saját károdra tedd. Ne feledd, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megold mindenki problémáját. Legyél türelmes a munkahelyeden. A kapkodással olyan hibákat véthetsz, amiket nagyon nehéz lesz korrigálni. Egy rossz kezdés felboríthatja az egész hetedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás eléggé megkavarhat benned néhány dolgot, mert a kommunikációd, de akár még a gondolkodásod is változhat. Amúgy is szókimondó természetű vagy, de ez jócskán felerősödhet. Azonban vigyáznod kell az őszinteségeddel, mert ezzel nem csak barátokat, hanem ellenségeket is szerezhetsz jelenleg magadnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma kaphatsz néhány fontos információt. Ez az üzenet lehet drámai fordulatok hozhat az életedben. Ha negatív hír, akkor bíznod kell magadban, mert minden problémát ügyesen tudsz megoldani mostanában, és hát az is távol áll tőled, hogy pánikba ess. Mindenképpen tervezz előre, még ha el is vesz egy kis időt az esti pihenésedből.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerencsés időszakodban vagy, és végre megszabadulhatsz egy olyan kötelezettségtől, ami már régóta nyomta a válladat. Nem csak teher volt ez, hanem akadályozott abban is, hogy elérd a nem olyan rég kitűzött célokat. Hamarosan hírt kaphatsz egy rég hallott barátról, aki még mindig nem közömbös számodra. Felzaklathat, így jól gondold meg beszélsz-e vele.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hála égnek nem kell tartanod a jelenlegi bolygóállástól, mert jó hatással lesz rád. Erős benned az empátia, és olyan érzelmek törhetnek elő, amiket általában el szoktál magadban fojtani. Ez nem gond, de társulhatnak hozzá negatív megnyilvánulások is, mint például a féltékenység, vagy a birtoklási vágy. Ezeket jobb, ha tényleg háttérbe szorítod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hamarosan olyan hírek juthatnak a füledbe, amik nem lesznek éppen örömtelik. Mindenképen készülj fel, mert lelkileg megfoghat, és a magabiztosságodat is alááshatja ez az egész. A szokásosnál érzékenyebb lehetsz, de egy közeli barát ki tud húzni ebből az egészből, ha őszintén leültök beszélni. Most nem jó a telefon vagy az internetes beszélgetés, személyesen kell találkoznotok.

Bak (december 22. - január 20.)

Remek időszak veheti kezdetét, mert olyan lehetőségeket láthatsz meg, amit más nem. Most dúl benned az önbizalom, amit ki kell használnod. A mai napon azonban még fogd vissza magad, és csak tervezgess. A biztos ítélőképességed még nincsen teljesen a helyén. Lazíts, de ne vidd teljesen túlzásba. A héten fordulatokra is fel kell készülnöd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A család, az otthon harmóniájának megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Sokat változhatsz az utóbbi időszakban, ami a javadra tud válni. Előkerült az a vágyad, hogy csak a tökéletessel éred be. Ezzel nincsen semmi baj, de tudod, ne akard ezt másokra ráerőltetni. Belekeveredhetsz egy konfliktusba, ahol a saját hibáddal is szembesülnöd kell.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás picit álmodozóvá tehet. Nehezebben tudsz döntéseket hozni, és sokat hezitálsz mindenen. Ezzel nincs baj, viszont nem ülhetsz egyes problémákon egész nap. Ne legyél elhamarkodott, de ettől még a csigatempót fel kell függesztened. A pénzügyekben viszont most igazán szerencsés lehetsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás