promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 21: az Oroszlán egy új szerelembe bonyolódhat bele, míg a Skorpiónak a magánéleti gondjait kellene helyre tennie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak most fel kellene töltődnie, és kielégítenie a vágyait, a Szűznek viszont el kell gondolkoznia, miképp tegye rendbe a pénzügyeit. Vigyázz, hogy az apró problémák ne nőjenek naggyá, különben tönkre teszik a hétvégédet. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon lendületes vagy, és minden energiáddal a célok elérésére tudsz koncentrálni. Persze ettől még oda kell figyelned, mert a gyors tempód hibákat eredményezhet. A lendületnek igyekezz a jó oldalát kihasználni, és ne magad alatt vágni a fát. A kommunikációd nagyon a csúcson van, és kiváló a meggyőző képességed. Ezzel elég jól a saját malmodra tudod hajtani a vizet, ha a hétvégén problémák ütik fel a fejüket.

Bika (április 21. - május 20.)

Az éles és kíváncsi elméd elkezdhet utat törni magának. Jók a meglátásaid, szóval igyekezz ezt kihasználni. Gondold végig, milyen problémákat kellene megoldanod otthon. Néhánynak elég gyorsan pontot tudsz tenni a végére. Ne kövesd a rutint, mert az meglehetősen unalmas lesz neked ezen a hétvégén. Így még meglepetést is tudsz okozni mindenkinek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van párod, akkor egy kis vita alakulhat ki köztetek. Lehet ő is megpróbál elnyomni magában valamit? Mindenképpen beszéljétek ezt át. Az őszinteség amúgy is fontos a hétvégén. Nem kell mindenben megnyílnod a környezetednek, de a fontos dolgokat ne akard eltitkolni. Muszáj leszel pihenni este, mert már az energiáid végét használod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem vagy száz százalékosan elégedett, de a héten már nem sok mindent fogsz tudni tenni, hogy javíts a dolgokon. Legyél türelmes, és haladj lépcsőzetesen. Ez egy boldog és különleges nap lehet, ha megpróbálod feldobni a pihenést. Csinálj valami olyat, amire régóta vágysz. A vágyaid kielégítése eléggé fontos lenne.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé labilis lehetsz mostanában, főleg ha a párkapcsolatodról van szó. Két lehetőség van: vagy megerősödik a kötelék köztetek, vagy ellenkezőleg, és teljesen bizonytalanná válik minden. A bolygók ráadásul azt jelzik számodra, hogy egy új személy kerül be az életedbe. Ha szingli vagy, akkor ebből új szerelem lehet, de a másik esetben csak megkavarja a fejedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most főleg a pénzügyek kerülhetnek terítékre. Jobban is tennéd, hogy ha ma beszélnétek át, miképp osszátok be a tartalékokat. Jól átlátsz mindent, és kompromisszumokra is képes vagy. Most együtt rájöhettek, mik azok a pontok, ahol tudtok egy kicsit spórolni. Ha ezen túl vagy, utána próbáld meg kerülni a stresszt és a pihenésre is maradjon idő.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon is jó hangulatban fog indulni a hétvégéd. Felszabadult vagy, és a legtöbb gondot magad mögött tudtad hagyni. A bolygók sok mulatást és jókedvet jeleznek. Ha meghívnak valahova a barátaid, akkor semmiképpen sem szabad visszautasítanod. Később nagyon megbánnád, mert olyan remek estéd lesz, ami már régóta nem volt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A karriered jó irányba halad, szóval el kellene kezdened foglalkoznod azzal, hogy rendbe tedd a magánéleti problémáidat. Akadhat köztük könnyen helyrehozhatóak, de nagyon bonyolultak is. Inkább az előbbivel kezd, hogy meglegyen a sikerélményed, valamint a lendületed. Egy új ismeretség új ajtókat nyithat ki számodra, szóval ne zárkózz el semmitől.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ezen a hétvégén nagyon szeretsz a középpontban lenni, de az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezetedből akarsz valakit előtérbe helyezni. Pedig jobban oda kellene figyelned, hogy ne szoríts senkit sem a háttérbe. Ismét felmehet benned a pumpa, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. Erre oda kell figyelned.

Bak (december 22. - január 20.)

Akarva vagy akaratlanul is egy vitának lehetsz a fültanúja. Ott olyan dolgokat hallhatsz, amik téged is fel fognak zaklatni. Lehet az utánajárás miatt másokkal is meg akarod osztani ezeket a titkokat, de nagyon jól meg kell fontolnod, kinek mondod el. Akadhat olyan ember, aki inkább ellened fordítaná. Gondold végig, kiben bízhatsz meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van párod, akkor előkerül a romantikus hangulat köztetek. Végre kettesben lehetsz vele, és visszatér a régi hangulat valamint a szenvedély. Érzed is, hogy hiányzott ez az összhang. Ha egyedülálló vagy, akkor hétvégén megismerkedhetsz valakivel. Fura lehet ez, mert mindenben az ellentéted ez a személy, de mégis meglesz a vonzalom köztetek.

Halak (február 20. - március 20.)

Most valahogy képtelen vagy lazítani ezen a hétvégén. Általában csak a munkán és a teendőkön jár az eszed. A ház körül is inkább azt nézed, mit kellene végre megjavítani. Ha úgy érzed tényleg nem áll le az agyad, akkor próbáld meg elütni az időt ezekkel, de figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magadat feleslegesen. Később elő kell hoznod a lazább, felszabadultabb énedet, különben ki fogsz égni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás