promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 18: a Kosnak fel kell készülnie a változásokra, a Vízintő pedig így tudja elkerülni, hogy ellenségekkel kerüljön szembe
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilasnak a barátai segíthetnek, hogy megteremtse az egyensúlyt, míg Baknak rázós gondokat kell legyőznie. Csak akkor keres kiskapukat, ha biztos vagy abban, hogy győzelemhez vezetnek. A felesleges kockázat most sok csillagjegyet rossz irányba terelhet. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon elemedben érzed magad, és olykor nehezen tudod levezetni a felesleges energiáidat. A munkahelyeden pozitív változások jöhetnek, és ez a napod is simán fog lecsengeni. Mindenképpen gondolkozz el, mihez lenne kedved az este folyamán, és csak azzal foglalkozz. Ha így teszel, akkor duplán fel tudsz töltődni. A szerencse sem kerül el, szóval nyugodtan kockáztass.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szokatlan nálad, hogy vágysz egy kis egyedüllétre, de ez most fokozottan igaz lehet. A munkában sem találod a helyed, ha csapatmunkára kerül a sor. Próbálj meg alkalmazkodni kicsit. Csendre lesz szükséged, hogy rendezni tud a gondolataidat és fel tudj töltődni. Most inkább otthoni programot válassz, még úgy is, hogy hamarosan kiszabadulhatsz a négy fal közül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy fontos kérdést még mindig nem döntöttél el, így egyhelyben toporogsz. A környezeted is észre fogja venni, hogy nem nagyon akarsz előrehaladni. Ha ezt felhozzák, akkor ne vedd támadásnak, sőt, inkább kérd ki nyugodtan a véleményüket, ha átlátják a dolgot. Ne bizonytalankodj annyit, mert jó döntést fogsz hozni. Hosszú távon meg fogod látni, hogy így van.

Rák (június 22. - július 22.)

Meg tudod előzni a káoszt, ami óriási előnyt jelenthet minden helyzetben. Járjon az agyad, és mindig vizionáld magad elé a következő lépést. Ha megfelelően kommunikálsz az emberekkel, és megérted őket, az is a malmodra hajthatja a vizet sok mindenben. A lényeg, hogy mindenben meglesznek a lehetőségeid, csak ki kell használnod őket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Minél jobban próbálsz irányítani másokat, annál nehezebb lesz megszerezned azt, amit szeretnél. Törekedj inkább a kompromisszumokra. Hogy mindenben a te akaratod érvényesüljön, és csak neked legyen jó, az egyszerűen képtelenség a mai világban. Azokat a szituációkat jelenleg igyekezz elengedni, amiből már most látod, hogy nem lehet hasznod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jóval nagyobb lépéseket tudsz tenni a célod felé, mint amit gondoltál volna. Fontos, hogy a helyén legyen a kitartásod, na meg őszinte legyél magaddal. Muszáj látnod a negatív oldaladat is. Lehet próbálod elrejteni magad elől? Akkor kérdezz rá a közeli környezetedben, hogy szerintük min kellene változtatnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Csalódást okozhat, amikor olyan embereket látsz felkapaszkodni, akik nem érdemlik meg. Tényleg rossz, hogy néhány embernek nincs kemény munkára szüksége ahhoz, hogy elérje a célját, csak úgy az ölükbe pottyan minden. Ők viszont hamar el is bukhatnak. Próbálj a helyes úton maradni, mert így édesebb lesz a győzelem.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most egy elég jól megszervezett úton jársz, amiről nem kellene letérned. Persze mindig van néhány akadály, de hát az hol nincs? Ne vegye el a kedved semmi, és építkezz türelmesen a hét további részében. Próbálj meg nem idegeskedni, és zárd ki azokat az embereket is, akik csak hátráltatni tudnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előfordulhat, hogy mostanában furcsán viselkedsz a környezeteddel, és ezt nem veszed észre. Álmodozóbb vagy, és olykor kevésbé figyelsz az emberekre. Azért vigyázz, hogy ez nehogy kihasson a munkádra. Ne akarj senki előtt titkolózni, most az a legjobb, ha kiadod, ami benned van legbelül. A barátok most sokat segíthetnek, hogy lelkileg egyensúlyba kerülj.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jó a hangulatod, de ez persze nem azt jelenti, hogy a napod is gond nélkül fog telni. Elakadhat sok minden körülötted, de a kezedbe kell venned az irányítást. Most jól tudsz motiválni mindenkit, hogy egységes erőként haladjanak a cél felé. Az önzőséget zárd ki, most az legyen a legfontosabb, hogy minden problémát meg tudj oldani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az lenne a legjobb, ha tűzvonalon kívül maradnál. A lényeg, hogy ne akarj beleszállni mások csatáiba, csak saját magadat védd. Ha most lehorgonyzol valamelyik oldal mellé, akkor ellenségeket hozhatsz a nyakadra. Legyél taktikus, és használd a gondoskodó természetedet, ha esetleg tüzet kell oltani. A munkához nincs túl sok kedved, de oda kell tenned magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehéz helyzetek merülhetnek fel, amiken muszáj leszel túllendülni. Kicsit be van rozsdásodva a problémamegoldó képességed, akkor meg főleg nehezen haladsz, ha nincs túl nagy izgalom valamelyik ügy megoldásában. Ne becsüld le a kis problémákat, mert tudod jól, hogy naggyá válhatnak. A türelmedre is a kitartásodra főleg szükséged lesz a következő időszakban.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás