promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 27: az Ikrek és a Skorpió is roppant nehezen fog magára találni karácsony után
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos ismét közel kerülhet az egyik barátjához a héten, míg a Szűzre rátalálhat a szerelem. Mindenképpen csináld meg a dolgaid, de azért ne zökkenj ki teljesen az ünnepi hangulatból. Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma egy baráti kapcsolatod kerülhet a középpontba. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. A közelgő napok alatt lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen, viszont a kezdő lépést neked kell megtenned.

Bika (április 21. - május 20.)

Most egyáltalán nem kötnek le a rutin ügyek, pedig muszáj leszel összeszedni magad. Készíts egy tervezetet, hogy mit kell csinálnod a héten, ez rengeteget segíthet. Persze nem kell őrült tempót diktálnod, amit lehet, azt nyugodtan tegyél át holnapra. A lényeg, hogy minden legyen meg a fejedben. Az a legjobb, ha szokatlanul, egyedien kezeled a problémákat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szótlanabb és befordultabb lehetsz a szokásosnál, főleg, ha karácsony után rögtön dolgoznod kell. Lehet eléggé lemerültnek érzed magad, amit már csak szilveszter előtt fogsz tudni orvosolni. Az lenne a legjobb, ha össze tudnád kötni a kellemeset a hasznossal. Most azonban még túl kell élned a mai napot. Ha segítségre van szükséged, akkor igyekezz megtalálni ehhez a megfelelő embert minél hamarabb. 

Rák (június 22. - július 22.)

A társadalmi tevékenységeknek nagyon kedvez a mai nap. A jelenlegi bolygóállás elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé tud tenni, szóval használd ki. Azokkal is meg tudod találni a közös hangot, akikkel alapból nem szoktad. Akár ki is békülhetsz valakivel, akivel van egy elhúzódó konfliktusod. Tegyél lépéseket, mert jobb a békesség mindenkinek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma különös figyelmet tudsz mindenkire fordítani, főleg a partneredre. Jól is teszed, mert kamatostul vissza fogod kapni az egészet pont akkor, amikor szükséged lesz rá. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak a számodra. Ez tud igazán boldoggá tenni, szóval engedj neki. Meg tudod mutatni, hogy tudsz te mindenhez alkalmazkodni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelem lehet ma a jelszavad, amiben kreatív, és felszabadult tudsz lenni. Könnyen megtalálod az utat a kedvesedhez, és le tudod nyűgözni. A bolygók is a szerelmi életet teszik hangsúlyossá. Ha szingli vagy, akkor lehet be fog toppanni az életedbe az igazi. Nem szabad elszalasztanod semmilyen lehetőséget. A munkádban kimagaslóan tudsz haladni, viszont erősen kell koncentrálnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha van egy kis szabadidőd, akkor át kellene gondolnod a hetet. Kihívások fognak rád várni, és mindenre fel kell készülnöd. Legyél hajlandó elsimítani a nézeteltéréseket is, mert azok abszolút nem hiányoznak a nyakadba. A szerelemben valaki nagyon mély és intim kapcsolatba akar veled kezdeni, de nem biztos, hogy engedned kellene neki. Egyszerűen nem passzoltok.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most aztán tényleg nem szabad az egyszerű ügyeket túlbonyolítanod, mert csak az idődet pocsékolod az egésszel, ráadásul magadtól veszed el a szabadságot. Kicsit egyszerűsítened kell a dolgokon, különben semmit nem fogsz tudni pihenni. Legyél gyors és határozott. Ha valamit így intézel, még nem biztos, hogy rossz lesz. A csípős megjegyzéseket most ne vedd magadra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezebben találsz vissza magadhoz karácsony után, mint gondoltad. Mielőtt belevágsz a dolgaidba, előbb tisztítsd ki az agyad. Ma a szokásosnál jobban igényled a barátai társaságot. Hiányolod is azokat, akik messzebb vannak tőled, de ha lehet, hívd fel őket kicsit. Nagyon jó tanácsokat tudnak adni, és vissza is terelnek a helyes útra.

Bak (december 22. - január 20.)

Az utóbbi időben kicsit szét lehetsz hullva, és azt a figyelmet sem kapod meg a környezetedben, amit igényelnél. Lehet, hogy túlságosan bezárkózol? Muszáj leszel megosztani másokkal az igényeidet, ha változást szeretnél. Haladj mindennel a héten, mert csak így teremthetsz nyugodt napokat és estéket magadnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nyugodtan bontsd meg az egyensúlyt a környezetedben, mert lehet ez kell, hogy ki tudd elégíteni az igényeidet. Ha nem leszel boldog és kiegyensúlyozott, akkor nem fogsz tudni rendesen haladni. A pörgéshez neked most arra van szükség, hogy a lehető legkisebb stressz érjen. Ne érezd magad önzőnek, mert az rosszabb, ha elhanyagolod a vágyaidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben tudsz alkalmazkodni másokhoz, de muszáj leszel kompromisszumot kötni. Ne keresd senkivel se a konfliktust, mert csak felesleges vitákat fogsz kirobbantani. Ne égesd meg magad, ha nem muszáj, inkább törekedj a békére. Most ne tegyél szívességeket, mert van elég feladatod, amit el kell végezned a héten. Koncentrálj ezekre, és haladj nagyobb tempóban.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás