promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 15: az Oroszlánnak okosan kell forgatnia a pénzt, míg a Skorpió éles vitákba ugorhat bele
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák számára a barátok jelenthetik az igazi támaszt, a Vízöntő pedig megkaphatja a lökést a bolygóktól, hogy előremozdítsa a karrierjét. Ha tényleg izzasztó a helyzet, akkor támaszkodj a rutinodra. Nézzük, hogy mire kell figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Pletykák juthatnak a füledbe, és igazán meg kell szűrnöd, hogy ezekből mik a számodra lényeges információk. Az elkövetkező napokban nem is kellene nagyon másokra figyelned, inkább csak saját magadra. Gondolkodj el, hogy mely igényeid nincsenek már régóta kielégítve. Néha lehetsz önző, mert neked is ki kell kapcsolnod.

Bika (április 21. - május 20.)

A háttérbe szorított érzelmeid nagy hirtelen elkezdhetnek felszínre törni. Nehéz megmondani, ezek milyen hatással lesznek rád, viszont arra figyelned kell, hogy ne befolyásolják a feladataidat. Néhány emlék alapból is lényegtelennek tűnhet a jelenlegi életed szempontjából, szóval feleslegesen ne tépj fel sebeket. Az életed finoman változik, ne gyorsíts most rajta.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma úgy fognak jönni az ötletek, hogy gyakorlatilag felrobbanhat az elméd, persze pozitív értelemben. Kipihentnek kell lenned, hogy ezeket használni, valamint rendszerezni tudd. A felismeréseid gyorsak lesznek, és olyan dolgok is megvilágosodhatnak, amiket régen még nem értettél meg igazán. Használd a jegyzetfüzeted, és írd le a legtöbb dolgot, amit csak tudsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Igyekezz több időt tölteni a barátaiddal, még akkor is, ha csak interneten tudtok beszélgetni. Be tudják indítani az agyad, és minden diskurzus közelebb vihet valamilyen új kreatív projekt megvalósításához. A kapcsolataidra elég kevés időd jut, szóval ezen nem ártana változtatnod, mert sokan elhanyagolva érezhetik magukat a környezetedben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A pénzügyek ma megkövetelhetik a figyelmedet, szóval kalkulálj jól mindenben. Az otthonoddal kapcsolatban is lehetnek aggodalmaid. Lehet valamit nem ártana helyrehozni, vagy lecserélni? Ha egyensúlyba tudsz hozni mindent magad körül, akkor az a kedveden is rengeteget javíthat. Igyekezz energikus lenni mindenben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mély gondolatok most a semmiből törhetnek elő belőled. Ez lenyűgöző beszélgetésekhez vezethet az egyik barátoddal, vagy a partnereddel. Sok hasznos információt tudsz szerezni, és a problémamegoldó képességed is a csúcsra érhet, ami igazán hasznos lehet. Jól nézz meg minden lehetőséget, mielőtt belevágsz valamibe.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma a képzeleted magasan tud szárnyalni. Szívesen mész vissza a múltba fejben, ami jól jöhet néhány döntésnél, de azért ne ragadj ott. A jelenben rengeteg dologra kell koncentrálnod, így fél lábbal maradj csak a földön. Nem ártana előre tervezned, ez sok mindenben megkönnyítheti a dolgodat, és a pihenést se szorítsd háttérbe.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók jelenlegi állása szerint nehezen tudod elkerülni a vitákat, de ha okosan kevered a lapjaidat, akkor mindenből győztesen tudsz kijönni. Meg tudod találni a módját, hogy magad mellé tudd állítani a szerencsét. Eredményes hetet fogsz tudni zárni, szóval legyél büszke rá. Megvan hozzá az eltökéltséged, hogy néhány kérdésben végleges döntést hozz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad lustának lenned, és minden projektet előre kell mozdítanod, amiben benne vagy. Ha van rá lehetőség, akkor fejezd is be őket minél hamarabb. Mindenből próbáld meg a legtöbbet kihozni, és ne elégedj meg a könnyű megoldásokkal, mivel ez tudja meghozni a kellő stabilitást az életedbe. Ne engedd ki a kezedből az irányítást.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki befolyásolja a hangulatodat. Használd a rutinodat, és igyekezz azon az úton maradni, amibe már belekezdtél, mert ez nemsokára győzelmet és megelégedést hozhat. A kíváncsiságod végtelen, de ne vágj még bele új dolgokba, amíg nem végeztél a régiekkel. Ne dőlj be minden pletykának, ami a füledbe jut – hallgass az eszedre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma elgondolkozhatsz azon, miképp tudnád előremozdítani a karrieredet. Nemsokára számos lehetőség fog eléd kerülni, szóval meglesz az alkalmad, hogy fentebb lépj. Viszont önmagadban is tisztába kell tenned, hogy mit szeretnél igazán az élettől. Lehet félsz picit, és valóban nem könnyű az út, azonban akadályok mindig lesznek, ha valami újat akarsz kipróbálni.

Halak (február 20. - március 20.)

Bonyolódik néhány dolog az életedben? Lehet most még nem látsz át mindent teljesen, de nem kell félned semmitől. A bolygók jelenlegi állása szerint a háttérben zajló események pozitív változásokat fognak hozni a mindennapokban. A közelgő hétvége és az előtte lévő időszak még nem alkalmas a döntések meghozatalára, inkább tervezgess picit – ütemezz be egy mély beszélgetést valamelyik közeli barátoddal.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás