promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hallottál már az erotikus hipnózisról? Elég sok dolgot véghezvihetsz vele, ha kipróbálod
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha kattintottál, jó eséllyel hallottál már a hipnotizálásról és elég valószínű, hogy fura dolgok jutnak róla az eszedbe, de nem kell azonnal nagyon durva dolgokra gondolni. A hipnotizálás rendkívül előnyös lehet. Enyhítheti a félelmeket, megszüntetheti a rossz szokásokat, csillapíthatja a szorongást, és még segítheti azt is, hogy elképesztő szexuális életed legyen. 

Az erotikus hipnózis - más néven „hipnoszex” - lehet, hogy csak a kulcs az eddig felmerült problémáidra, legalábbis Tatyana Dyachenko, a Peaches and Screams szexterapeutája szerint az erotikus hipnózis növelheti a szexuális vágyat, a szexuális érzéseket és a szexuális reakciókat. A hipnózisnak ez az árnyalt formája segíthet az embereknek elérni a kitűzött szexuális célokat, fogalmazott a Cosmopolitan-nek a szexterapeuta. 

Gyakran használják olyan embereknél is, akik sokat küzdenek azért, hogy eljussanak az orgazmusig, vagy nehezen maradnak meg a pillanatban a közösülés közben, elvesztették a szex iránti vágyat, vagy éppen egy szexuális traumát próbálnak feloldani. Djacsenko szerint a hipnoszex

Növelheti az érintés tudatosságát, fokozhatja a fantáziát, segíthet egy új fétis felé nyitni, vagy olyan szexuális érzést élhet át, amely tabunak tekinthető”.

És egyébként itt kezdenek érdekes fordulatot venni a dolgok, ugyanis az erotikus hipnózist fel lehet hazsnálni a BDSM-ben is. A BDSM-ben a hipnoszex általában dominanciához kapcsolódik, ahol az egyik személyt hipnotizálják, a másik pedig a hipnózist végzi. Az erotikus hipnózis e speciális típusa a BDSM összes szabályával és irányelvével együtt jár, így itt is vannak biztonságos szavak és a határok. Csinálhatod profival is  – magyarul fizetsz érte –, vagy akár romantikus vagy szexuális partnerrel is. 

Azt azért jó tudni hogy a hipnózis nem olyan, mint a filmekben. Az erotikus hipnózis lényege, hogy egy terapeuta segít eljutni a teljes ellazulásig. A szakértő ezután halkan beszélni kezd hozzád úgy, hogy minden félelmedet feloldja.

Amikor már ebben az ellazult állapotban vagy, gátlásaid – más néven az öntudatosságod, amely félénkségre és óvottságra késztet – csökkennek. Így olyan dolgokat élvezhetsz és tapasztalhatsz meg, amelyekben - szándékosan vagy nem szándékosan - megakadályoztad magad, mert adott dolgot szégyelltél vagy zavarban voltál miatta normál tudatállapotban.

Ha a partnered végzi a hipnotizálást, és korábban beleegyeztél abba, hogy hajlandó vagy ilyen állapotban szexelni, akkor a hipnózis során egész nagy csodákat tapasztalhatsz meg. Mindazonáltal, aki hipnotizőrnek mindig óvatosnak kell lennie az esetleges szexuális traumák miatt, ezért az ügyben mindenképp érdemes megkeresni egy szakembert, mielőtt bármibe belekezdenétek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás