promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kétszer is megnyerte a lottót a szerencsés nő, aki végül minden pénzét elveszítette
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak számára egy lottófőnyeremény is elég lenne ahhoz, hogy rendbe tegyék az életüket, de van, akinek kettő sem elég.

Magyarországon is rengetegen lottóznak, hiszen sokan abban reménykednek, hogy egy csodálatos napon elviszik a főnyereményt, és azzal egyetlen csapásra minden gondjuk megoldódik, és onnantól kezdve már csak hátra kell dőlniük, és élvezniük az életet. Csupán pár szerencsés szám kell ahhoz, hogy teljesen megváltozzon az ember élete, de úgy tűnik, hogy van, mikor ez sem elég ahhoz, hogy valaki bebiztosítsa magát.

Egy Evelyn Adams nevű nő története sokak számára tanulságos lehet, ugyanis még 1985-ben akkora szerencséje volt, hogy 3,9 millió dollárt (mai árfolyamon: nagyjából 1,5 milliárd forintot) nyert a lottón, majd hihetetlen módon mindössze 4 hónappal később ismét 1,4 millió dollárral (körülbelül 550 millió forinttal) gazdagodott – de jelenleg mégis pénz nélkül, szerény körülmények között, egy lakókocsiban él, és egy kisboltban dolgozik, pedig ez a két összeg annak idején még többet ért, mint most.

Evelyn Adams természetesen mai fejjel szinte mindent máshogy csinált volna. Annak idején részletekben kapta meg a nyereményét, és az elején még jó döntéseket hozott, hiszen az első pénzből kifizette a tartozásait, illetve a lánya egyetemi alapjába tett félre – de hamar kisiklottak a dolgok, mikor a nő megszokta a gazdagságot, és egyáltalán nem gondolkodott józan ésszel.

Szerencsejáték-függő lett, megjelentek körülötte az emberek, akiket csak a pénze érdekelt, és senkinek sem tudott nemet mondani. A kölcsön adott összegeket sosem látta viszont, így Evelyn Adams mindössze pár év alatt mindenét elveszítette, és újra kellett kezdenie az egész életét annak a tudatában, hogy a sorstól két lehetőséget is kapott arra, hogy jó életet teremtsen magának.

A nő az utóbbi években megbékélt a döntéseivel, nem szeretne a múlton rágódni, helyette inkább a jövőbe tekint, hiszen az az egyetlen módja annak, hogy az ember ne legyen keserű egy ilyen meghökkentő eset után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás