promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató, hogy Putyinról milyen összeesküvés-elmélet terjed – az internet népe tényleg bármeddig képes elmenni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha belegondolunk, hogy Vlagyimir Putyinnak dublőre is van, így egyáltalán nem meglepő, hogy akadtak hasonmásai a múltban.

Továbbra sem csitul a háború Oroszország és Ukrajna között, ami 2022. február vége óta tart. Moszkva valamint Kijev utoljára március végén ült le egymással nyíltan beszélni Törökországban, azóta azonban hallani sem akarnak arról a felek, hogy béketárgyalásba kezdjenek, a harcok pedig csak élesedtek.

Volodimir Zelenszkij arról beszélt a Financial Timesnak adott interjújában, hogy a háború nem fog csitulni, ha az orosz csapatok nem vonulnak ki az általuk megszállt területekről. Az ukrán elnök közben több légvédelmi eszközt kért a nyugattól.

A sajtó rengeteget foglalkozik a két szemben álló elnökkel, de Putyin neve rengetegszer feltűnik a bulvármédiában is. Az orosz vezető magánélete továbbra is elég nagy rejtély, legalábbis a mostani.

Putyin nehéz körülmények között nőtt fel: apja gyári munkás volt, az anyja pedig minden segédmunkát elvállalt, ami éppen szembe jött vele. Jó tanuló volt, és folyamatosan lépkedett fel a ranglistán. Oroszország elnökének valóban kalandos élete volt (még a KGB-hez is bekerült), mielőtt a világ egyik legnagyobb hatalmú vezetője vált volna belőle.

Putyin 1983-ban vette feleségül gyermekei anyját. Ljudmila 1985-ben Marija Putyinának, majd egy évvel később Jekatyerina Putyinának adott életet. Putyin és a felesége 2013-ban aztán elváltak, de az nem derült ki, hogy miért, szóval ott is maradtak a pletykák.

Oroszország vezetőjéről imádnak összeesküvés-elméleteket gyártani, amik egyszerűen nem akarnak kimenni a divatból. Az egyik az, hogy Vlagyimir Putyin igazából időutazó, mivel sokak szerint két világháborút is megélt már.

Ide kattintva lehet megnézni a furcsa képeket, amin úgy tűnik, hogy jelenlegi orosz elnök már 1920-ban, és 1941-ben is feltűnt a háborúban. Ugyebár a vezető 1952 októberében látta meg a napvilágot, de a hasonlóság tényleg hátborzongató. Azt már a titkosszolgálatok is többször említették, hogy Putyin használ dublőröket a biztonsága érdekében.

Az internet népe az időutazó Putyinról már több poént is gyártott. Egy Twitter posztban például megmutatják, ahogyan az orosz elnök feltűnik 1911-ben, de anno még egy dinoszauruszon is lovagolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás