promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk újabb támadása: „szépen megkérek minden kretént, aki bárkit ekéz a gyerekvállalással, hogy húzza le magát a retyón"
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A stylistnak mindenről megvan a véleménye, és nem fél kimondani azt.

A világ népessége november 15-én átlépte a 8 milliárdot, közölte frissen a legutóbbi ENSZ bejelentés. Erre a hírre kihegyezve a mondandóját a népszerű, de azért lassan igen megosztó magyar stylist egy új TikTok-videót tett közzé a saját profilján, miszerint

„kedden eléri a Föld lakossága a 8 milliárd főt, igen, jól hallottad. Úgyhogy nagyon szépen megkérek minden kretént, aki bárkit amiatt ekéz, hogy miért nem vállal vagy miért nem vállalhat gyereket, hogy húzza le magát a retyón,"

- hallatszik a videón, majd az is, ahogy megpróbálja megmagyarázni ezt a fajta kifakadását Lakatos Márk. Szerinte nem magával a gyerekvállalással van a probléma, hanem inkább a felelősségvállalásával, amit jelenleg be kellene látni az emberek többségének:

„Mondom ezt úgy, hogy én nagyon-nagyon örülök minden új csecsemőnek, aki a világra jön, természetesen a szüleik, nagyszüleik örömének is. Viszont szerintem ebben a mostani helyzetben nemhogy büntetni, de inkább jutalmazni kéne azokat, akik adott esetben nem adnak újabb gyerekeket ehhez a 8 milliárdhoz."

Hozzátéve utána, hogy teljesen tudatában van annak, hogy a népszaporulat jelentős része Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában keletkezik, és hogy

„a fehérek lakta Európában igenis fogynak az emberek, mintahogy akár Magyarországon is. Tehát igen, elismerem, de egyrészt senki nem mondta, hogy a fehér embereknek kell mindig és mindenáron uralni ezt a planétát"

- itt kitért arra is, a szokásos kisebb iróniával, hogyha jól tudja, akkor egyébként Afrikából indultak el az emberek és onnan népesitették be a bolygót. Anno, amikor Kajdi Csabával, vagyis Cylával összevesztek, akkor a magyar stylistnak pont az volt a kifogása a modellügynökség fejével, hogy minek kell egy ilyen intelligens embernek önként és dalolva celebnek állnia a közösségi médiában. És hogy miért foglalkozik a magyar bulvárral egyáltalán.

Várható volt, hogy a nagy világi összefoglaló mellett a hírhedt stylist és megmondóember Magyarországot is behozza a képbe:

„Egyébként Magyarországról is azt gondolom, hogy lehet, hogy csökken a nemzetünk, de az biztos, hogy nem azzal kell megoldani, hogy bűntudatot, szorongást és mindenféle más komplexusokat plántálunk bele az emberekbe. Kirekesztjük és büdősnek nyilvánítjuk azokat például, akik nem szülnek."

Ilyen hangulatban fejeződik be a végére az említett videó, és kiváncsi leszek arra, hogy ki fogja betalálni e monológja után Lakatos Márkot a magyar celebvilágból. Akár Puzsér Róbert?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás