promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így képzelted Lakatos Márk otthonát? Kukkants be, letaglózó élmény lesz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A különc stylistnak az otthona sem mindennapi.

Lakatos Márk a magyar celebvilág nagy megmondóembere lett mostanában. A 45 éves stylist és divatszakember legutóbb a zenészeket vette szőnyegbombázás alá, beolvasott Marics Petinek, majd Pápai Jocinak is, igaz, az utóbbitól aztán önkritikusan elnézést kért.

Az élete során jogot, idegenforgalmat, PR-t, valamint filmtörténetet és filmesztétikát is tanuló sztár minden rezdülésére kíváncsiak a nézők, olvasók, rajongók, így alighanem nagy megelégedésükre szolgál, hogy most bepillanthatunk legintimebb szférájába, a lakásába is.

Tavaly járt nála a divany.hu, és – mondhatni – nem kellett csalódnunk Márk otthonában, hiszen az egyszerre elegáns, eklektikus és extravagáns, vagyis éppen olyan, mint a gazdája. A belső tér hivatalosan a felvilágosodás kori párizsi szalonokat kívánja megidézni, és nemcsak tökéletesen passzol tulajdonosához, de alighanem egy idegen is otthonosan érezné magát benne.

Márk imád költözködni, ezért nehéz elcsípni, hogy éppen hol veri fel a sátrát, de tavaly még biztosan a budapesti Batthyányi utcában lakott. Egy tabáni tetőteraszos lakást cserélt le erre, amelyben lift ugyan nincs, de a Dunára néző kilátás minden kényelmetlenségért kárpótolja.

Az előszobából a konyhába vezet az út, ami tökéletesen passzol a stylist elképzeléséhez, szerinte ugyanis a terített asztal fontos kulturális szimbólum. Egyértelmű, hogy rajong a vágott virágokért is, amelyek a lakás szinte minden pontján megtalálhatók.

A „párizsi szalon” megnevezés egyébként nem véletlen, ugyanis Márk nem egyedül kucorog benne esténként, hanem szívesen ad helyet tanfolyamoknak, workshopoknak, zongoraesteknek és más társasági rendezvényeknek.

A fürdőszoba is megérne egy külön tanulmányt, hiszen nem olyan intim tér, mint a lakások többségében. Éppen ellenkezőleg: a lábas kád egy nyitott ajtó mellett, extrém módon csempézett fal oldalában kapott helyet, fölötte pedig hatalmas csillár biztosítja a meghitt hangulatot.

Képek ITT.

Márk az Index révén indított egy főzőműsort is Konyhanyelv címmel, és ebben szintén bepillanthatunk a különleges lakásába:

 [[yt1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás