promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miszlikre darabolta a barátnőjét egy indiai férfi, hűtőládába rejtette, és az éj leple alatt szabadult meg tőle
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy indiai férfi hat hónappal ezelőtt megölte élettársát, és több tucat darabra aprította a holttestét a gyanú szerint – közölte hétfőn az indiai főváros, Újdelhi rendőrsége. A gyanúsított állítólag hűtőszekrényben tartotta a testrészeket, és három hét alatt darabonként vitte el őket egy erdőbe. 

A 28 éves Aftab Ameen Poonawalát szombaton tartóztatta le a delhi rendőrség, miután megvádolták a 26 éves barátnője Shraddha Walker meggyilkolásával. A mumbai származású pár nem ismerte egymást régóta, csak az év elején találkoztak a Bumble társkereső oldalon – mondta Ankit Chauhan, Delhi rendőrtisztje a CBS News-nak.

Családjuk azonban nem helyeselte a két fiatal kapcsolatát az eltérő vallásuk miatt, így május elején az indiai fővárosba költöztek. A pár egy bérelt lakásban kezdte meg közös életét Dél-Delhiben, a Mehrauli negyedben – közölte a rendőrség.

„Május közepén, látszólag megölte a lányt, amikor elharapódzott egy vita… megfojtotta és darabokra aprította a holttestet"

– mondta Chauhan. A rendőrségi forrásokat idéző ​​indiai hírek szerint a feltételezett gyilkos - aki egyébként gasztrioblogger - vásárolt egy 300 literes hűtőszekrényt az áldozat több tucat testrészének tárolására, majd három hétbe telt, mire a darabokat egyenként, egy közeli erdőben tüntette el az éjszaka közepén.

Az indíték azonban még nem teljesen világos, a nyomozás még tart, további részletek hamarosan kiderülnek. A férfi még további öt napig a rendőrség őrizetében van, és várhatóan további kihallgatásokra is számíthat. Azt is tudni lehet, hogy a fiatal nő nem tartotta a kapcsolatot a szüleivel, miután elköltözött Mumbai házából, és élettársával kezdett együtt élni, és szeptemberben az egyik barátja közölte a családjával, hogy a telefonja két hónapja ki volt kapcsolva.

A lány apja ekkor kereste fel a mumbai rendőrséget, amely megállapította, hogy a telefont utoljára Delhiben használták, ahol a lány apja beszélt a nő és Poonawala kapcsolatáról. Ekkor letartóztatták a férfit, aki egyébként be is vallotta a gyilkosságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás