promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül, félmeztelenül látta meg Erzsébet királynőt egy boltos, példátlan megtorlás lett a vége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az udvari beszállító egy pillanat alatt kiesett az uralkodó kegyeiből.

A 70 éven keresztül uralkodó, és a közelmúltban elhunyt II. Erzsébet brit uralkodóval kapcsolatban néha hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy minden rang és méltóság ellenére ő is csak közönséges ember volt.

Erre világít rá az az önéletrajz is, amelyet nem más írt, mint a néhai uralkodó fehérneműit szállító cég tulajdonosa. A Rigby & Peller természetesen luxustermékeket gyárt, ezért lehetett hivatalos udvari beszállító már 1960 óta.

A melltartókért felelős June Kenton azonban elkövette azt a hibát, hogy 2017-ben megjelentetett egy könyvet, amelyben indiszkréten titkokat teregetett ki a királynő magánéletéből. A cég a következő esztendőben el is vesztette az udvari beszállítói rangot.

Kenton volt az a személy, aki rendszeresen felkereste Erzsébetet, hogy melltartókat próbáltasson vele. A könyvében pedig kikotyogta, hogy a királynő ilyenkor természetesen félmeztelenül álldogált előtte, illetve a folyton a közelében lebzselő kutyái társaságában.

„A palota nem találkozott a könyvvel, és nem kommentál vállalkozásokkal kapcsolatos híreket”

– érkezett a szikár válasz az udvar részéről, amikor kiderült, hogy feltehetőleg a könyvben megírt pikáns részletek miatt esett el a Rigby & Peller a busás üzlettől. A cég persze kiadott egy sajnálkozó nyilatkozatot a történtekről, de ezzel már képtelenek voltak bármit is jóvátenni.

Kenton egyébként nemcsak Erzsébetet láthatta félpucéran, de például az édesanyját, az anyakirálynőt is, valamint az uralkodó húgát, a már szintén elhunyt Margitot. A brit udvarban az indiszkréció legalább olyan nagy bűn, mintha merényletkísérletet hajtottak volna végre valamelyik családtag ellen, így nem csoda a drákói szigor.

„Én csak leírtam az élettörténetemet a második világháborútól mostanáig. Csupán néhány sztoriról van szó, amiket volt szerencsém átélni és megtapasztalni”

– védekezett Kenton, akinek egyébként egy Dianával kapcsolatos kis megjegyzés is a bűnlajstromát gyarapíthatta. A hölgy elárulta, hogy amikor a szépséges hercegné beugrott hozzá melltartókért, mindig vitt a fehérneműs modellek plakátjaiból a fiainak, a tinédzser Vilmosnak és Harrynek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás