promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő Nostradamusnak nevezik azt a brazil férfit, aki valami rettenetes dolgot jósolt 2022-re
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megjövendölte Erzsébet királynő halálát és a koronavírus-járványt is.

A francia Michel de Nostredame (latinosan Nostradamus) orvosként és asztrológusként tevékenykedett a 16. században. Máig tartó ismertségét viszont annak köszönheti, hogy számtalan jövendölést tett a jelenkorára, illetve a jövőre vonatkozóan, amelyek döbbenetes módon részben meg is valósultak.

Tévedés lenne azt hinni, hogy manapság már nem léteznek efféle csodabogarak, a brazil Athos Salomét például valóságos élő Nostradamusként tartják számon, aki szintén nem fukarkodik az ijesztő és nyugtalanító jóslatokkal.

A 36 éves férfi állítólag előre látta Erzsébet királynő halálát, valamint a koronavírus-járványt, illetve úgy gondolja, hogy a 2022-ben kirobbant orosz-ukrán fegyveres konfliktussal

éppen a harmadik világháború elindulásának vagyunk szemtanúi.

A jóképű Athos cigány felmenőkkel rendelkezik, és úgy hiszi, Isten ruházta fel a jövendölés képességével. Ennek célja pedig az, hogy próbálja megmenteni a világot, például azzal, hogy a próféciái, figyelmeztetései révén el tudjuk kerülni a nukleáris apokalipszist.

A jós valamiért erősen vonzódik Elon Muskhoz is, az amerikai milliárdossal kapcsolatban például előre látta, hogy meg akarja szerezni majd a Twittert, illetve azt is megjövendölte, hogy a robotok kitúrják az embereket a munkahelyekről – márpedig a Tesla vezére nemrég jelentette be az Optimus nevű humanoidokra vonatkozó tervét is.

„Nem tartom magam jósnak, nem hiszek az ilyen dolgokban. Tudományos alapon kezdték el bebizonyítani, hogy a képességeim valósak, néhány hónapja a jövendöléseim és én magam is technikai analízisen estem át, és semmiféle trükköt nem tudtak rám bizonyítani”

– fejtett ki egy meglepő dolgot a brazil férfi, aki 12 évesen vette észre magán, hogy más, mint a többiek. Sokkal érzékenyebb az olyan események meglátása terén, amikre ugyanakkor nincs ráhatása. Néha maga sem hitte el, hogy egy előre látott dolog bekövetkezhet, de aztán a csoda mégis megtörtént.

Az Instagramon nemrég közhírré tette, hogy 22-ben, 44-ben vagy 66-ban megszületik egy olyan vezető, aki leszámol majd a döntéseivel egyet nem értőkkel. Ez persze bármit jelenthet, a 2021 márciusában tett jövendölése viszont már sokkal konkrétabb volt. Egy lelátó összeomlását vizionálta, ami később a kolumbiai Tolimában meg is történt, 6 ember halálát okozva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás