promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 30: a Szűz ellenállhatatlan, amit szingliként ki tud használni, a Skorpiónak viszont nem szabad túl sokat kockáztatnia
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika új kihívásokkal szembesülhet, amiktől nem szabad megijednie a hétvége előtt, de a Vízöntő is készüljön fel, hogy nehezebben fog indulni a reggel. A legtöbb csillajegy jobban járna, ha nem seperné a szőnyeg alá a gondokat. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma minden összejöhet, és remekül érezheted magad. Arra kell figyelned, hogy visszafogd a cinikus szókimondásaidat. Ha ezt nem teszed, akkor még ellenségeket is szerezhetsz magadnak. A lényeg, hogy azért ne engedd el túlságosan magad. Bár őszies az idő, de próbálj meg kiszabadulni a négy fal közül, mert jót tehet a lelkednek.

Bika (április 21. - május 20.)

Még mindig benne van a levegőben, hogy változások lesznek körülötted. Új kihívásokkal szembesülhetsz, amikből igyekezz kihozni a maximumot. Úgy néz ki az egyik barátod a jövőben segítségre fog szorulni. Nem fog szólni, neked kellene észrevenned az árulkodó jeleket. Mindenképpen támogasd, mert kamatostul visszakapod majd tőle.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit sok dolog torlódott fel körülötted. Mindenképpen el kell kezdened behozni a lemaradást, különben nagyon el fogsz csúszni. Semmiképpen ne vágj semmilyen új dologba, amik nem zártad le a régi projekteket. Próbálj meg vidám maradni, mert úgy élvezettel tudsz nekimenni a legnehezebb akadályoknak is.

Rák (június 22. - július 22.)

Kerülnöd kell azokat a személyeket, akik irritálnak. Próbáld meg pozitív emberekkel körül venni magadat, mert erre van szükséged. Jelenleg a legkisebb konfliktus is ki tud zökkenteni. A közeli barátaidat lehet elhanyagoltad kicsit, de még nem késő rájuk írni. El kell kezdened gondolkodni azon, hogy min szeretnél változtatni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Figyelned kell arra is, hogy hóbortosabb vagy a kelleténél, és egy tréfa akár rosszul is elsülhet. Különösen a rák jegyűek lehetnek nagyon érzékenyek a környezetedben. Ettől függetlenül épp itt az ideje, hogy picit felszabadulj, és kiengedd a gőzt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most egyszerűen ellenállhatatlan vagy, amit érdemes kihasználnod. Szingliként nehéz ismerkedni, de még akkor is megéri szétnézni interneten, ha alapból elutasítod az ilyesmit. Nincs mit veszítened, szóval legyél merészebb. A munkádban nehezebben tudsz koncentrálni, de túl kell lendülnöd az őszi fáradtságon és hangulaton.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elő kell venned a barátságosabb oldaladat, mert olykor nem úgy kommunikálsz, ahogy kellene. Az emberek törődnek veled, és kíváncsiak miképp haladsz. Ne legyél elutasító, és ha tanácsot adnak, akkor azt fogadd el, de legalábbis mindenképpen fontold meg. Elő kell majd bújnod a csigaházadból, ezt nem tudod elkerülni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Játékos kedvedben vagy, de nem szabad túl sokat kockáztatnod. Lehetsz picit merészebb, de azért ne vidd túlzásba. Törekedned kell arra, hogy minden megfelelően haladjon körülötted. Ha utat engedsz a káosznak, az az egész hétvégédet tönkre teheti. Amikor több választási lehetőség áll előtted, akkor gondolj a biztonságra is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az elengedés művészetét nem is annyira nehéz elsajátítani, mint azt hiszed, és erre bizony most erősen rá kell állnod. Meg fogod tapasztalni, hogy ez hosszú távon meg fogja könnyíteni az életedet. Ne akarj mindent irányítani, próbálj meg inkább kicsit sodródni, és csak élvezni a pillanatokat. Nincs abban semmi rossz, ha kicsit elengeded magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha van munkád, vagy áll előtted valami kihívás, akkor muszáj lesz száz százalékos erőbedobással pörögnöd. Lehet nem fogod azonnal látni az eredményeket, de emiatt nem szabad pánikba esned. Most el kell fogadnod, hogy nem minden lehet tökéletes körülötted, de meg fogod tudni találni a pozitívumokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehezebben indul a reggeled, főleg, ha rá kell venned magadat a munkára, vagy valami feladatra. Jöjjön az a kávé és a zuhany, mert egy remek nap állhat előtted. Végül bele fogsz jönni mindenbe, és azt fogod mondani, hogy már hiányzott egy kicsit a pörgés. Ha van szabadidőd, akkor mindenképpen sétálj egy nagyot.

Halak (február 20. - március 20.)

Remek ötleteid, valamint meglátásaid vannak, amiket semmiképpen sem szabad a szőnyeg alá söpörnöd. Most éppen lázadni akarsz, hogy felkavard a dolgokat és izgalmasabbá tedd kicsit az életedet. Arra figyelj oda, hogy őszintébb vagy a kelleténél, ha nyeregben érzed magad, akkor megsérthetsz másokat. Nem szabad elszállnod magadtól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás