promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkot kapott a nő, amikor belenézett a férje telefonjába, volt egy üzenet, amely hazugsággá tette az addigi életüket
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy mit írt a férje.

A Reddit az egyik elgérdekesebb közösségi oldal a neten, amely az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert Magyarországon is. A Reddit közösségi helyeire néha még a celebszcénából is olyan fotók kerülnek fel, amelyeket a nyilvánosságban nem nagyon láthatunk. A Redditen sokszor hamarabb értesülhetsz egy celebpletykáról, mint a bulvárlapok címoldalairól. És a Reddit az a hely is, ahol bizony elképesztő sztorikat, sokszar megcsalós történeteket osztanak meg őszintén a felhasználók, rengetegszer csupán a sokkolás a céljuk, ám van, amikor tanácsért járulnak a közösség elé.

Nemrégiben egy olyan sztori került fel, amelynek főszereplője egy feleség, aki belenézett férje telefonjába, és egy üzenet után olybá tűnt, mintha az egész élete kicsit hazugság lett volna. A Reddit tanúsága szerint azonnal be is jelentette a válást, mihelyst a tudomására jutott férje "furcsa hobbija". 

Mégis mi történt?

A nő belenézett férje telefonjába, ahol azt láthatta, hogy nem is ő a felesége a férfinek, hanem a tulajdon húga. Vagyis a férfi ezt hazudta barátainak. Sőt, még azt is hazudta néhány alkalommal, hogy valójában a sógornője a felesége, akiről bikinis képeket is küldözgetett a haveroknak. A nőt az is meglepte, hogy sógornője gyermekeit a sajátjának vallotta a saját férje, pedig ők éppen azért nem vállaltak gyereket, mivel a férje nem vágyott az apaságra.

A furcsa sztori nagyon népszerű lett, a nő a Redditen később is hozzászolt a thread-hez, és bevallotta, hogy tudja, hogy a húga egy gyönyörű nő, de a saját kvalitásaival is tisztában van. És furcsállja, hogy férje ennyire messzire ment, egyszerűen nem tud már neki megbocsájtani, így elválnak.

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás