promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férj mindig más szeretőt szervez be éjszakára a feleségének, és nagyon élvezi a dolgot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van olyan férfi, aki a megcsalásban talál élvezetet.

Nem minden férjet mar halálra a féltékenység, ha a feleségét más pasik is megbámulják. Egy magát Shane-nek nevező férj például nappal példás családi életet él a feleségével, Susie-val, éjszaka viszont beléjük bújik a kisördög.

Ez azt jelenti, hogy a férfi elképesztő lelkesedéssel szervez a nőnek minden estére más és más szexpartnereket, ő pedig általában csendben, az egyik sarokba húzódva figyeli, ahogyan „engedéllyel” megcsalják.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy tetszik neki, ami a felesége és annak alkalmi szeretője között történik. Az ilyen esetekben inkább egyfajta mazochizmussal van dolgunk, vagyis a szándékosan felszarvazott férj nem az aktus látványát élvezi, hanem a megaláztatás okozza számára a kéjes örömet. Talán nem is baj, ha az ebben rejlő rációt a férfiak többsége nem érti.

A 38 éves Shane Amerikában él a két évvel fiatalabb Susie-val, és már a Twitteren is rendszeresen beszámolnak furcsa kapcsolatukról. A kollégáiknak, illetve a gyermekeiknek persze fogalmuk sincs erről a kis titkukról, a 122 ezer követőjük viszont minden pikáns részletről tudomást szerez. A férfi egyáltalán nem tartja megalázónak a helyzetét, talán azért, mert nemcsak leskelődik, hanem – ha úgy tartja kedve – harmadikként be is száll a párocska mellé.

„Nagyon fel tud húzni, amikor a feleségemet egy idegen férfival látom. Olyan, mint egy előjáték. Imádom nézni őket, de közben alig várom, hogy a szeretője távozzon, és utána én is el tudjam bűvölni Susie-t”

– magyarázta Shane, hogy neki mi az élvezet ebben az egészben. Úgy érzik, hogy párként ezáltal sokkal jobban egymásra találtak, ezért tudják elfogadni mindketten a meghökkentő szituációt.

Az ötlet egyébként a férjtől származott, és beletelt egy kis időbe, mire a megcsalásra rá tudta venni a feleségét. A nő túlságosan is bizonytalan volt a kinézetét illetően, nem hitte volna, hogy bármilyen pasit le tud venni a lábáról, így a helyzet az önbizalma megerősítésére is kiváló volt.

„Kezdetben nagyon nehéz volt Shane előtt valaki mással szexelnem. Igazából most is az, de ő tudja ezt, ezért az induláskor kettesben hagy minket a szeretőmmel. Amikor belelendülünk, utána már nem bánom, ha néz bennünket”

– árulta el a feleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás