promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: miért kell nyitott szemmel járnod? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Hamisság:Elképzelhető, hogy valaki félrevezet a környezetedben, hazudik neked vagy hazugságokat terjeszt rólad, ezért jó, ha nyitott szemmel jársz. Az is lehet, hogy épp te hazudsz saját magadnak, mert nem mersz szembenézni a valósággal. Talán túl sok bonyodalommal járna, ha felvállalnád az igazságot? Ebben az esetben is jobb az egyenes utat választani, mert a problémák csak így oldódnak meg. Párkapcsolati kérdésnél, nem sok jót ígérnek a lapok, mert egyáltalán nem vagytok közös nevezőn a választottaddal, és hiába a kezdeti szenvedély, a későbbiekben gondot jelenthet, ha másképp vélekedtek fontos dolgokról. Pénzügyek terén légy óvatos, most kockázatos bármilyen befektetésben gondolkodnod.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:

Özvegyasszony: A kártyalap utalhat egy idősebb nőre, aki fontos szerepet játszik az életedben, és akinek érdemes megfogadni a tanácsait – különösen a mostani helyzetben. A lap mutathat múló szerelmet is. Ez esetben kénytelen vagy elfogadni a megváltozott érzéseket, el kell engedni a kapcsolatot és fel kell dolgozni a veszteséget, mielőtt újra randizni kezdenél. Most nem szabad nagyobb kiadást tervezni, mert anyagi gondjaid adódhatnak, ezért jól jön a tartalék.

3. kártya jelentése:

Szerető: Nagy, szenvedélyes szerelmet mutat a lap, mely hosszú távra szól, nem csak egy rövid, intenzív fellángolásban lesz részed. Olyan személlyel fűzöd szorosabbra a viszonyt, aki kiáll érted, minden helyzetben számíthatsz rá. Ha jól működő kapcsolatban élsz, akkor ez a kártya azt jelenti, hogy a szerelem továbbra is stabil marad, és az esetleg már csak pislákoló tűz, ismét lángra kap: újra megélhetitek a kezdeti szenvedélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás