Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csuti megtörte a csendet: így tudta meg, hogy Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től

Csuti megtörte a csendet: így tudta meg, hogy Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től

Élet

Csuti megtörte a csendet: így tudta meg, hogy Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től

Élet

Promotions 10:10

Csuti elárulta, hogy sikerült-e már túltennie magát Kulcsár Edinán.

Csuti és Kulcsár Edina januárban jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább, az egykori szépségkirálynő pedig szinte rögtön összejött G.w.M-mel. Már ez is eléggé letaglózta Csutit, de nemrég még az is kiderült, hogy Kulcsár Edina mindössze pár hónap után máris az első közös gyermekét várja a rappertől – ez pedig nagyon padlóra küldte az üzletembert, aki most egy kérdezz-felelek során beszélt az érzéseiről.

Csuti elmondta, hogy már szakember segít neki abban, hogy meggyógyuljon a lelke, hiszen rendkívül megterhelő számára ez az időszak. A pletykákkal ellentétben nem a bulvárlapokból tudta meg, hogy Kulcsár Edina terhes, hanem ő maga mondta el neki. Csuti szerencsére már túlvan egykori szerelmén, most pedig őszintén reagált arra, hogy mi lenne, ha az ő nevére kerülne Kulcsár Edina és G.w.M gyereke – mivel még nem váltak el hivatalosan az exével.

„Nem örülnék neki, ahogy szerintem Edináék sem”

válaszolta Csuti az egyik kíváncsiskodó követőjének a kérdésére.

A válás állítólag folyamatban van, és szerencsére mindenről sikerült megegyezniük Kulcsár Edinával, így elvileg már csak idő kérdése, hogy hivatalossá váljon a dolog.

Csuti azt is elárulta a közösségi oldalán, hogy nem szeretne már több gyermeket, de szívesen újraházasodna, ráadásul jelenleg nyitott egy új kapcsolatra. Ez azért is érdekes, mivel nemrég szakított a legutóbbi barátnőjével Ginával, közben pedig rögtön elkezdték rebesgetni, hogy egy televíziós műsor forgatása során összemelegedett egy ismert színésznővel – és ugyan mindketten tagadták ezt, mégis sokan úgy gondolják, hogy lebuktatták magukat:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria