promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó állapotba került II. Erzsébet királynő, azonnal elindult hozzá a család
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomorú hírek jöttek a 96 esztendős II. Erzsébetről, rengetegen aggódnak érte.

A brit királyi család feje, II. Erzsébet már rengeteg dolgot látott életében, de az utóbbi években rendkívül megterhelő események történtek vele, amik nagyon negatív hatással voltak rá. Tavaly elhunyt szeretett férje, Fülöp herceg, ráadásul még a koronavírust is elkapta, azóta pedig állítólag nem érzi túl jól magát a királynő – a minap még egy fontos tanácsi ülést is le kellett mondania, mivel túlzottan kimerült az új brit miniszterelnök, Liz Truss beiktatása után.

Tényleg nagyon sokan aggódnak a jelenleg 96 éves II. Erzsébetért, hiszen szinte magabiztosan kijelenthetjük, hogy ő a britek egyik legnagyobb jelképe, így ha valami történne vele, akkor az egész nemzet térdre esne fájdalmában. Éppen ezért olyan szomorú az a hír, ami nemrég jött a királynőről – főleg úgy, hogy még a családtagjai is rögtön elindultak felé, amikor meghallották, hogy mi van vele.

A Buckingham-palota közlése szerint egy ma reggeli vizsgálat után kiderült, hogy II. Erzsébet egyenesen aggasztó állapotban van, és jelenleg is folyamatos orvosi felügyelet alatt áll.

Többek között Károly herceg, Kamilla, illetve Vilmos herceg is úton vannak hozzá Skóciába, ahol jelenleg lábadozik a királynő. Minden bizonnyal mindannyian fel vannak készülve lélekben még a legrosszabbra is. Természetesen állítólag már jó ideje kész van a vészforgatókönyv arra az elkeserítő esetre, ha II. Erzsébet esetleg elhunyna a közeljövőben, de a britek persze abban reménykednek, hogy erre még sok-sok évig nem kerül sor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás