promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné ismét babát vár? A sajtó régóta találgat, és most két erős jel is érkezett ezzel kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három gyermek után állítólag nem lenne ellenére egy negyedik.

Kate Middleton és Vilmos herceg eddig három gyönyörű gyermeknek örülhetnek, és az utóbbi időben egyre többször röppent fel a hír, hogy talán már úton van a negyedik kékvérű csemete is.

Szó, ami szó, éppen időszerű lenne, hiszen a szépséges hercegné idén januárban ünnepelte a 40. születésnapját, és már ő sem lesz fiatalabb. Az elsőszülött fiuk, György 2013-ban jött világra, őt követte két évvel később Sarolta, majd 2018-ban Lajos. Ha a „sormintát” követni szeretnék, akkor már rég aktuális volna az újabb baba.

A brit sajtó eddig a bizonytalanság mezején volt kénytelen tartózkodni, most azonban váratlanul erős jelet kapott azzal kapcsolatban, hogy mit tervez a hercegi pár. Katalinnak állítólag nem lenne ellenére az újabb szülés, ám a kérdést – most úgy tűnik – egyelőre elnapolták.

Erre utal egyrészt az, hogy Londonból a 40 kilométerre lévő Windsorba költöztek, ahol nyugodtabban tudnak a családi életükre koncentrálni. Az Adelaide Cottage nevű épület négy hálószobás, ami azt jelenti, hogy a szülőknek és a három lurkónak is külön helyiség jut – ám egy negyedik gyerkőc itt már nem férne el.

A 20 szobás, 4 emeletes Kensington-palota után ez némileg visszalépésnek tűnik, az új helyen ráadásul nemcsak szoba, de gondozó sem jutna egy esetleges új jövevénynek. Katalinék ugyanis elköszöntek a spanyol dadától, Maria Borrallótól is, ez pedig még a szűkösebb háznál is meggyőzőbb bizonyíték arra, hogy a gyermekáldást elhalasztják.

A hercegi pár sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta a sajtó következtéseit. Katalin ugyanakkor nemrég viccesen elhintette, hogy Vilmos kicsit aggódott amiatt, amikor a felesége a közelmúltban egy csecsemőotthont látogatott meg, hiszen hazatérve talán ő is akarhatott volna egy újabb csöppséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás