promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rákkeltő anyag van egyes kávékban, de az is kiderült, hogy Magyarországon melyik sorsjegyekkel lehet nagyot kaszálni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shakira és Piqué botránya is rengeteg olvasót érdekelt a héten. Mutatjuk nektek, hogy mik voltak a legolvasottabb híreink.

Újabb hetet hagytunk magunk mögött, és ismét összeszedtük nektek, hogy mik voltak azok a cikkek, amik a legnagyobb érdeklődést váltották ki az olvasótáborunkból. Most a bulvár háttérbe szorult, és főleg az érdekességek pörögtek.

Kiderült például az, hogy egyes kávékban rákkeltő idegméreg van. Igazából már az 1950-es évektől alkalmaznak akrilamidot ipari eljárások alkalmával, például poliakrilamidok gyártásához, ami lefordítva vízoldható sűrítőanyag. Ezt a Nemzetközi Rákkutatási Hivatal (IARC) a 2A csoportba, azaz emberi rákkeltő vegyületek csoportjába sorolta.

Az ötös, a hatos, valamint a skandináv lottón is nagy nyereményt lehetett zsebre vágni a héten, de különös módon egyiken se volt telitalálatos. Az azonban szívesen vásárolják a sorsjegyeket Magyarországon. Melyek a legnépszerűbbek? Nos, a Szerencsejáték Zrt. ezt a titkot is elárulta.

Egyiptomban a gízai piramisok mellett a legismertebb a Szfinx, amely a Föld egyik legrégebbi szobra. A Szfinx az időszámításunk előtti 26. században épült fel, tehát közel 5 ezer éves már. Van egy titok, amit biztosan nem tudtál róla, de a cikkünkben mindent elárulunk.

 A világ folyamatosan fejlődik, és a technika is. Néha olyanoktól jönnek az új felfedezések, akikre nem is számítanánk. Egy mindössze 17 éves amerikai srác, Robert Sansone azonban feltalált egy olyan motort, amely alapjaiban változtathatja meg az elektromosautó-ipart.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben jelentették be, hogy összejöttek, és azóta családot is alapítottak. Azonban több mint 10 év után jött egy botlás Gerard Piqué részéről, aki megcsalta az énekesnőt. Az FC Barcelona sztárját nem is érdekli már, hogy mit gondolnak róla, így nyilvánosan jelent meg a múltkor az új barátnőjével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás