promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon para: 10-ből 9 ember otthonában biztosan élnek szellemek – állítja egy szakértő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legjobb hozzáállás az, ha nem veszünk tudomást a jelenlétükről.

Az emberek jó része hisz a szellemekben, és a zömük tart is tőlük. Úgy vélik, hogy az elhunyt személyek lelkei képesek itt maradni a Földön, és akár ártó szándékkal is fordulhatnak az élők felé. Léteznek megmagyarázhatatlan dolgok, amelyek ezt a feltevést támasztják alá.

Egy magát szellemszakértőnek és paranormális nyomozónak tartó férfi, Rob Pyke a közelmúltban olyan kijelentést tett, amely egyszerre meghökkentő és ijesztő. Meglátása szerint ugyanis a legtöbb otthonban szellem is létezik, ő például egy láncdohányos túlvilági lénnyel volt kénytelen egyszer megosztani a házát.

Rob úgy saccolja, hogy az emberek legalább 90 százaléka közelében biztosan található szellem, még ha erről a legtöbben nem is szereznek tudomást. Hasznosnak tűnő tanácsokat is adott azzal kapcsolatban, hogy mit tegyünk az ilyen esetekben.

„Az, hogy csupán figyelni akarnak-e bennünket, vagy fel is szeretnék hívni magukra a figyelmünket, tulajdonképpen kizárólag rajtuk múlik”

– közölte a paranormális nyomozó, aki szerint viszont ezen tény miatt senkinek sem kell aggodalmaskodnia, sőt az a legjobb, ha természetesnek veszi a természetfölötti lények jelenlétét.

Rob négy évtizede kutatja, követi a szellemeket, így arra is hamar rájött, amikor egy Arthur nevű öreg bányász lakott velük az öreg házukban. Gyakran éreztek dohányszagot, és onnan tudták, hogy éppen a közelükben tartózkodott, de ebből nem csináltak nagy ügyet.

Megnyugtató, hogy a szellemek tisztelettudó vendégek, általában nem tesznek kárt semmiben, és a ház fenntartási költségeit sem emelik meg titokban – ami ugyebár manapság szintén nem elhanyagolható szempont.

Rob szerint nem az a dolguk, hogy előugorjanak egy sötét sarokból, és ijesztgessék az embereket, csupán az életüket folytatják maguk is ezen a különös módon. A szakértő szerint akár kommunikálhatunk is velük, ha többet meg szeretnénk tudni róluk, de az a legjobb hozzáállás, ha egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk a jelenlétüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás