promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek londoni házát szellemek lakják, a színésznő segítséget kért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

14 éves lánya még látta is a kísérteteket, ami sokkoló élmény volt számára.

Salma Hayek szavahihető ember hírében áll, sztárallűröktől mentesen, diszkréten éli életét. Éppen ezért meghökkentő, hogy az 55 éves színésznő nemrég azzal a hírrel állt a közvélemény elé, hogy a londoni házát szellemek lakják.

Ez tényleg komoly hír, amit az is mutat, hogy a ház személyzete már kis híján felmondott a túlvilági teremtések miatt. Elegük lett a váratlanul kinyíló és becsapódó ajtókból, ablakokból, valamint a látszólag minden ok nélkül fel- és lekapcsolódó lámpákból.

Hayek nem várt sokáig ölbe tett kézzel, hanem szakértőt hívott, hogy adjon magyarázatot a történtekre, esetleg űzze is el a szellemeket. És akár hitt az egészben, akár nem, a problémák mára nagyjából megoldódtak.

„Azt hiszem, tényleg szellemek jártak a házban. De már nem, vagyis sokkal kevésbé, mint korábban”

– árulta el a mexikói-amerikai származású színésznő a The Ellen Show című beszélgetős műsorban. Mint mondta, elsősorban a testőrei fenyegetőztek kilépéssel, ezért kellett sürgősen tennie valamit.

A legkísértetiesebb az volt, amikor a zongora magától kezdett játszani egy dallamot.

A szellemek jelenléte mindenki számára egyértelmű volt azok közül, akik hosszabb ideig tartózkodtak a házban. Hayek 14 éves lánya, Valentina szerint neki jutott a legrosszabb, ő ugyanis többször látta is a szellemeket.

Természetesen a színésznő férje, a dúsgazdag François-Henri Pinault szerint mindez képtelenség, de a színésznő ennek ellenére „szakszerű” segítséghez folyamodott. Elsősorban azért, hogy mindenkit megnyugtasson a házban, és legalább pszichológiailag legyenek túl az egészen.

„Uramisten, tényleg eljött az illető, és fel-alá kezdett járkálni a házban. Néha megszólalt, hogy itt van egy idős hölgy szelleme, ott meg egy gyereké. Még jobban kiborultunk, mint korábban, mert nagyjából 20 szellemet talált”

– idézte fel a hátborzongató históriát a fekete hajú szépség. A szakembernek sikerült megszabadítania az épületet a kísértetek többségétől, de az egyik – amelyik Valentinát is halálra rémítette – még ott maradt.

„Úgy néz ki, mintha egy apáca lenne. Tudod, hogy egyszer mit csinált? Imádkozott. Igazából jó rezgéseket áraszt, szóval nem gond, hogy maradt”

– vigasztalta magát a színésznő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás