promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató szellemtámadás: itt a bizonyíték, hogy léteznek kísértetek? – felkavaró videó
Borítókép:  tiktok.com/@carlosruizoficiall (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Félelmetes videó készült egy kolumbiai konditeremben, ahol egy szellemnek feltételezett, rejtélyes „dolog” megtámadott egy férfit.

Rengeteg embert foglalkoztat a téma, hogy vajon tényleg léteznek-e szellemek, vagy sem. Az utóbbi évtizedekben számtalan videó és hanganyag próbálta igazolni, hogy van élet a halál után, de eddig egyik sem volt olyan, amit mindenki elfogadott volna bizonyítékként – most viszont könnyen lehet, hogy egy TikTokon felbukkant felvétel lesz az, ami megváltoztatja a világot.

Már több mint 12 millió alkalommal játszották le azt a videót, ami egy kolumbiai konditeremben készült: a felvételen az látható, ahogy egy egyedül lévő férfi kezd bemelegíteni az edzés előtt, majd hirtelen a háttérben megmozdul 1-2 dolog, aztán a kinti villany is lekapcsolódik magától – de az igazi horror csak ezek után kezdődik.

A férfi nagyon megijed, mikor a mellette lévő súly hirtelen a semmiből elgurul, ezért félelmében gyorsan összepakol, és elindul kifelé – ekkor ragadja meg a lábát valami, ami elkezdi erősen húzni őt.

Szerencsére végül sikerült kiszabadulnia, és a dolgait hátrahagyva elrohant, de azóta sem találtak magyarázatot a vérfagyagyasztó jelenségre. Egyesek szerint szellemekről, kísértetekről van szó, hiszen más nem lenne képes ilyen láthatatlanul megtámadni valakit – viszont vannak, akik szerint csupán egy ügyesen előadott átverés az egész, aminek az a célja, hogy minél többen kattintsák a videót.

Bármi is az igazság, mindenképp érdekes megnézni ezt a nem túl jó minőségű biztonsági felvételt, ami rengeteg kérdést vet fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás