Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp – augusztus 4: A Kos lefülelhet egy hazugságot, a Vízöntőre pedig végre rátalálhat egy szerencseszéria

Napi horoszkóp – augusztus 4: A Kos lefülelhet egy hazugságot, a Vízöntőre pedig végre rátalálhat egy szerencseszéria

Élet

Napi horoszkóp – augusztus 4: A Kos lefülelhet egy hazugságot, a Vízöntőre pedig végre rátalálhat egy szerencseszéria

Élet

Ezo Terézia 04:04

A szingli Ikrek iránt valaki vonzalmat érez, míg az Oroszlánnak váratlan események kavarhatnak be a hetébe. Minden csillagjegy jót tesz, ha megtalálja a határait, de mégis kihozza a maximumot ebből a napból. Lássuk, hogy mit súg számodra a mostani horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha van valami elmaradásod, akkor igyekezz hamar behozni, mert a fejedre nőhetnek a dolgok. Még a kiskapukat is használhatod, de csak okosan. Közben jól nézz szét a közeli környezetedben, mert valaki füllenthet neked valamiről. Előfordulhat, hogy nem nagy dolog, de a bolygók szerint akár azzá is válhat. Ne gyanakodj túlságosan, de legyél óvatos.

Bika (április 21. - május 20.)

A közeljövőben olyan dolgokkal szembesülhetsz, amiket nem tudsz igazán jól kezelni. Ilyenkor egyáltalán nem baj, ha a barátaid, vagy a családtagjaid segítségét kéred. A munkahelyeden azonban vigyázz, mert páran ellened lehetnek. Lelki kérdésekben ne nyílj meg túlságosan, mert később visszaüthetnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Figyelj oda, mert jelenleg nem szabad túlságosan szókimondónak lenned. Olyan lavinákat indíthatsz el ezzel, amik elég nagy káoszt okozhatnak körülötted. Bármi is a véleményed, próbáld meg magadban tartani. Valaki közben elég nagy vonzalmat kezd érezni irántad. Ha szingli vagy, ideje rájönni merről fúj a szél.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jól működnek a kreatív energiáid, amiket ki is kell használnod. A munkahelyeden könnyedén tudod megoldani a problémákat, amire a főnökeid is felfigyelhetnek. Ha te vagy a saját főnököd, akkor remekül tudsz jelenleg építkezni. Ne hagyd magadat semmiben a háttérbe szorítani, és ragaszkodj az elképzeléseidhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Váratlan események kavarhatnak bele a hetedbe, de nem szabad, hogy bármi miatt megtorpanj. Ha jól indult minden, akkor igyekezz tartani a lépést, és ne veszítsd el a lendületedet. Most kicsit önzőnek kell lenned. Lehet a segítségedet kérhetik valamiben, de ha úgy érzed a saját előrehaladásodat veszélyezteti, akkor inkább mondj nemet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szeretnéd, ha minden és mindenki hozzád igazodna, de ezért neked is tenned kell. Igyekezz pontos lenni, és jól kommunikálni az emberekkel, főleg azokkal, akik a közeli környezetedben vannak. A munkahelyeden is szeretnél a saját tempódban haladni, és ha ez bejön, akkor tükörsimán haladhat minden előre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ügyesen ki kell használnod minden segítséget, amit kaphatsz a munkádban. Az se ijesszen meg, ha esetleg csapatban kell dolgoznod, mert nagyon jól tudsz irányítani mindenkit. A bolygók szerint anyagilag szerencsés időszak várhat rád. Ettől függetlenül nem ártana spórolnod egy kicsit, mert jöhetnek kiadások.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remek napra számíthatsz, ami már igazán rád fér. Varázsütésre megoldódnak az eddigi nyomasztó gondjaid, ami feltölt energiával. Lassan lelkileg is meg fogsz erősödni. Ezt magadtól is el tudnád érni, de úgy néz ki egy olyan ember kerül majd bele az életedbe, aki segít neked ebben. Sok vidám pillanatot hoz a délelőtt, ha engedsz neki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most minden remekül alakulhat a munkahelyeden, és a munkatársaiddal is meg fogod találni a közös hangot. Vannak kétségeid, de meglátod, nagyon jól fog alakulni a heted második része. Fejben néhány dologban tiszta lappal kellene indulnod, ami segíthet előrébb jutnod az életben. Néha túl nagy energiát fektetsz olyan dolgokba, amiknek nem látod az eredményét. Rajtad múlik, mit tudsz elengedni.

Bak (december 22. - január 20.)

Új ingerek érnek, amik arra fognak sarkalni, hogy előrébb lépj mindenben. A karrierednél már amúgy is gondolkoztál ezen. Muszáj leszel megtenni a kezdő lépéseket. Meglátod, a családod, és a barátaid is támogatni fognak ebben. Legyél merész, és ha bizonytalanság van benned, akkor beszélj a családdal, barátaiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most megtalálhatod a szerencsédet, de ha egy jó széria is következik, azért ne bízd el magad. Most nagy szükség lehet a tehetségedre. Jól gondold át, hogy miben akarod hasznosítani magadat. Közben vigyázz, mert elég érzékeny hangulatodban vagy. Sok mindent magadra vehetsz, pedig a környezeted nem akar bántani.

Halak (február 20. - március 20.)

A munkád miatt aggodalmaskodhatsz, de semmi okod erre. Egyre jobban teljesítesz, és ha előre szeretnél lépni, annak is szépen lassan el fog jönni az ideje. Viszont ha a főnökeid nem veszik észre a szorgalmadat, akkor lehet ideje lesz elgondolkodnod a váltáson. Muszáj olyan helyen bizonyítanod, ahol megbecsülnek. Nehéz időszakon leszel túl közben, ami után hátradőlhetsz picit.

Borítókép: Profimedia