promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő állítások az oroszoktól: a brit miniszterelnököt ők mondatták le, az amerikai elnök pedig haldoklik
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A háborúval együtt folytatódik a nyilvánosság összezavarása is.

Az orosz elnöknek megszámlálhatatlan alkalommal keltették már halálhírét, Vlagyimir Putyin azonban – ha nem is tűnik makkegészségesnek – továbbra is igen aktív, és gyakran szerepel a nyilvánosság előtt is.

Az oroszok alighanem beleunhattak, hogy mindig csak az ő vezetőjük állapotának felemlegetése folyik a nemzetközi sajtóban, ezért most ellentámadásba mentek át ezen a téren. Rögtön két olyan aktuálpolitikai állítást is tettek, amelyektől az embereknek alighanem feláll a szőr a hátukon.

Egyrészt nem kevesebbet állítanak, mint azt, hogy az ő ügynökeik „aknamunkája” vezetett a brit miniszterelnök, Boris Johnson lemondásához. A borzas, szőke politikus nagy támogatója volt Ukrajnának a február óta tartó háborúban, így nem csoda, hogy az oroszok most éppen az ő tekintélyét próbálják kikezdeni a fenti megjegyzéssel.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Boris Johnsonnak már olyan sok volt a rovásán (törvényellenes covid-partik stb.), hogy az lett volna a csoda, ha kitöltheti hivatali idejét. Mindezzel együtt Alexander Kholin politikai szakértő azt állítja, hogy a távozásában az orosz titkosszolgálatnak is bőven benne volt a keze.

Ugyancsak a szakértőtől származik az az információ, miszerint Joe Biden amerikai elnök súlyos beteg, sőt haldoklik, így az USA kormányzati körei arra számítanak, hogy jövőre új vezetőt kell választani az ország élére.

Ennél többet azonban a politikai szakértő nem árult el, ezért nyilvánvalóan felmerül a kérdés, hogy nem dezinformálásról, a nyilvánosság szándékolt megzavarásáról van-e szó, ami a nemzetközi konfliktusok idején bevett szokásnak számít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás