promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejesen ábrázolták Európában Putyint, az orosz nagykövetség pedig iszonyatosan bedühödött
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin biztosan nem mosolyodott el, amikor meglátta a képet.

A szakértők se mernek jóslatokba bocsátkozni, hogy mikor érhet véget a háború Oroszország és Ukrajna között, ami már Európára is jelentős hatással van.

Jelenleg továbbra sem úgy néz ki a helyzet, hogy a két ország leülne egymással tárgyalni. Régen emlegették, hogy létrejöhet valamikor egy Putyin-Zelenszkij csúcstalálkozó, de ezt ötletmorzsaként sem említették meg az utóbbi időben.

A friss jelentések szerint ukrán városokat bombáztak orosz rakéták az elmúlt napokban, amelyek az ukrán kormány állítása szerint több tucat ember halálát okozták. Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés szóvivője azt mondta, hogy az oroszok még a tengerről is indítottak támadásokat.

Nem olyan rég a porfolio.hu arról számolt be, hogy Joe Biden amerikai elnök szerint Vlagyimir Putyin Ukrajna elleni inváziója az egész világ stabilitását veszélyezteti, ezért ennek „stratégiai vereséggel” kell véget érnie. Amerika természetesen továbbra is úgy van vele, hogy támogatja a háború sújtotta országot.

Mihajlo Podoljak, Zelenszkij tanácsadója azt mondta, Oroszország egyetlen terve – megölni és elpusztítani, felégetni földjeiket anélkül, hogy valódi esélyük lenne visszafoglalni őket.

Közben akadnak olyanok is, akik nem félnek egy kicsit Putyinon viccelődni. Az egyik svájci lap bohócként, szivárványra festett arccal ábrázolta az orosz elnököt – számolt be róla az RTL.

Oroszország svájci nagykövetsége emiatt jogi lépésekkel fenyegette meg a Neue Züricher Zeitungot. A követség levelében azt írta, hogy rendkívül felháborítónak tartják a kép megjelentetését. Leginkább az nem tetszett nekik, hogy Putyin arcára szivárványszínű festés került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás