promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 13: Hiába van 13-a, a bolygók szerencsét jósolnak a Szűznek, de a Skorpió számára is pozitív változás jöhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának nem szabad túl magabiztosnak lennie, mert az végzetes lehet, de az Oroszlán is visszaeshet, ha nem figyel oda néhány dologra. Vajon a hét közepére hatással lesz a hónap 13-ik napja? Lássuk, hogy mit jelet előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A káosz és a rend most nincs egyensúlyban az életedben. Nehéz lehet kezelni ezt a két elemet, ha nem vagy ott fejben. Igyekezz csak a saját problémáidra koncentrálni, és ne vegyél át mástól terheket. Otthon meg kell teremtened a békét, szóval kerüld a feszültséget. Ha valaki olyat mond, amivel nem értesz egyet inkább csak legyints egyet.

Bika (április 21. - május 20.)

Vigyázz, mert áteshetsz a ló túloldalára, és néhány dologban túl magabiztos lehetsz. A rutinod becsaphat, és lehet rossz döntést fogsz hozni. Bármennyire is előnyben érzed magad, gondolj át mindent rendesen. Ne érezd úgy, hogy ott kell lenned mindenki mellett – jelenleg jobb, ha a saját lelki békédre koncentrálsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma megtudhatsz egy titkot, amelyet bölcs lenne megtartani. Mutasd meg az embereknek, hogy bízhatnak benned. Így később mindent átláthatsz, ami körülötted folyik, és így óriási előnyre tudsz szert tenni az életben. Lehet most több feladat fog a nyakadba zúdulni, mint amennyit elbírsz. Gondold át fejben, hogy mi az, amit ráérsz később megcsinálni.

Rák (június 22. - július 22.)

Tele vagy kreatív ötletekkel, amiket ha ügyesen átgondolsz, akkor meg is tudsz valósítani. Legyél türelmes, és persze kitartó, aztán tálcán fog jönni a győzelem. Csapatban nem vagy túl jó, mert mások nehezen tudják követni a csapongó gondolataidat. Fókuszálj csak egyetlen dologra, úgy minden könnyebb lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok ember számít rád mostanában, de ha úgy érzed, hogy nem tudsz jó tanácsot adni, akkor inkább engedd el a dolgot. Minden kimondott szavadért vállalnod kell a felelősséget. A munkádban nagyon jól haladsz előre, és meg is kellene tartanid a kezdeti lendületedet. Ha ez elszáll, akkor erősen visszaeshetsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy régi ismerős ismét felbukkanhat. Ha érzelmi szál volt köztetek, akkor eléggé felbolygathatja az életedet az illető. Csak akkor menj bele a találkozásba, ha ez nem áll fent, különben nagy bonyodalmakat okozhat az egész. Egyre több dolog kezd egyenesbe jönni, nem most kellene elrontanod. Egy roppant szerencsés időszak vár rád, de az energiáidat azért oszd be.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabadna jelenleg bolygatnod a múltat, mert érzelmi, de még anyagi zűrzavart is okozhat. Vannak olyan ügyek, amiket muszáj leszel elengedni. Most a bolygók amúgy is megfelelően állnak ahhoz, hogy új fejezetet tudj nyitni az életedben. Egy régi haragosoddal is alkalmad lesz békét kötni, persze csak akkor, ha kellően nyitott vagy erre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Változást szeretnél, de valamiért nem igazán tudsz a cél felé evezni. Olyan érzésed lehet, mintha felesleges lenne az, amit csinálsz. Tudatosítanod kell magadban, hogy ez csak fokozatosan működik, és nem rögtön hullik az öledbe minden. Tanuld meg szeretni, és építeni magadat úgy, ahogy csak te tudod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz, és csak megfontoltan, valamint mérsékelten segíts az embereknek. A közeljövő neked is tartogat váratlan dolgokat, így magadra is kell figyelned. Ha döntést kell hoznod valamiben, akkor abba inkább avass be egy közeli ismerőst, mivel rosszul tudsz mérlegelni. Az estét töltsd végre egy kedves hobbiddal.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez most a fejlődés időszaka lehet nálad. Olyan élethelyzetekbe kerülhetsz, amik kihívások elé fognak állítani, de ez inkább jót, mint rosszat fog kihozni belőled. Minden szituációból tudsz tanulni, és ha sikeresen teljesíted, akkor erősen meg fogja dobni az önbizalmadat az egész. Az életmódváltást is megkönnyítik a bolygók.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok az elintéznivalód, és olykor gyakran érezheted úgy, hogy minden összeesküdött ellened. Összeszedettebbnek kell lenned, és odafigyelni mindenre. Olykor muszáj az embernek trükköket alkalmazni, kiskapukat keresni, és ne érezd rosszul magad, ha a saját érdekedben te is beveted ezt. Készülj fel, hogy a közeljövőben nehezebben tudod beosztani az idődet.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány dologban ideje lenne megálljt parancsolni magadnak, például a költekezésnek. Úgy néz ki nehezebb időszak jöhet, szóval erre nem ártana fokozottabban figyelned. Nem csak ebben kellene hosszú távú tervet készítened, mivel lenne mit otthon rendbe tenni. Ha a környezeted rendben lesz, te is kiegyensúlyozottabb tudsz lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás