promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kötelesek vagyunk mások szagát eltűrni a munkahelyi vécében? – Erről robbant ki heves vita
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érveket és ellenérveket is fel lehet sorolni, ez a szép az egészben.

Egy friss felmérés szerint a nők bő fele, illetve a férfiak harmada nem szívesen végzi el a nagydolgát a munkahelyén. Ennek az okait most ne firtassuk, legyen elég annyi, hogy nem akarunk egy ilyen intim cselekedet által rossz képet kialakítani magunkról a kollégákban.

Alighanem hasonlóan gondolkodhatott az a főnök is, akinek a szigorú intézkedését a Redditen osztották meg, feltehetőleg a felháborodott kollégái. Mindezzel együtt a hozzászólók – meglepő módon – megosztottnak mutatkoztak a kérdésben.

A keménykezű elöljáró ugyanis azt találta ki, hogy mostantól tilos a kakilás a munkahelyen, és ezt a vécéajtóra kiragasztott rövidke közleményben is a dolgozók tudomására hozta. Mindez persze passzív agresszív viselkedésnek, a személyi szabadság olyan mérvű megsértésének számít, amit a világ civilizáltabb felén nem lehet elfogadni.

„Kérem, tartsa tiszteletben, hogy mások is dolgoznak az irodában”

– szólt az írásos dörgedelem, bár ebből nem azonnal derül ki, hogy mi is a baj a nagydolgozással. Annyi könnyítés mindenesetre szerepelt a papíron, hogy az emeleti vécét lehet arra a célra is használni, és mindezt egy kacsintó kaki-emojival próbálta laza módon közölni a főnök.

A hozzászólók szerint a szagelszívó, a légfrissítő, illetve az ajtók megfelelő szigetelése jó megoldást jelentene erre a problémára, vagyis a főnöknek inkább így kellene kezelnie az ügyet, ahelyett, hogy a dolgozóit fenyegetné. Persze, az sem ártana, ha a vécét használók tisztán hagynák maguk után a mellékhelyiséget.

„Van néhány régi motoros nálunk, akik kávén, pitén és jól átsütött ételeken élnek. Na, ott aztán nem mehetsz a vécé 10 méteres közelébe, ha ők egyszer ledobnak egy bombát”

– mesélte egy kommentelő, aki ezek szerint inkább egyetért az említett vezető szigorú döntésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás