promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan aludjuk magunkat szépre és ránctalanra? Íme 5 zseniálisan jó és egyszerű módszer
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hogy szól a mondás? "Szükségem van egy szépítő alvásra!" - vannak olyan módszerek, amelyek egyik napról a másikra lelassítják az öregedés folyamatát.

De először is: Okozhat ráncokat az alvás?

A ráncokat a kollagén és a rugalmasság elvesztése okozza, ami csökkenti a bőr térfogatát.

De a kollagénre gyakorolt ​​ismételt nyomás (például az arc oldalával a párnán alvás) vagy az izommozgások (például nevetés és hunyorogtatás) a kollagén ellen dolgozik és elősegíti a kollagén lebomlását, ami végül látható vonalak megjelenéséhez vezet.

Íme a 5 módszer, amellyel megelőzheted a ráncokat pihenés közben.

Aludj hanyatt

Ha hason vagy oldalt alszunk, állandó nyomás nehezedik az arcunkra. Idővel ez a művelet nem kívánt alvási vonalakat, azaz ráncokat idéz elő.

Ezt úgy orvosolhatod, ha a hátadon alszol, így nem fogsz nyomást gyakorolni az arcodra.

Sok ember számára azonban ez kényelmetlen lehet, és nem tudja ellenőrizni az önkéntelen alvási mozgását, amely oldalra vagy hasra fektet minket akaratlanul. De lehet gyakorolni, és idővel meg is lehet szokni.

Nem szeretsz háton aludni? Vegyél egy speciális párnát!

Ha szeretnéd elősegíteni a háton alvást, próbálj ki egy párnát, amely csökkenti az arc érintkezését a párna felületével, csökkentve ezzel az alvási vonalakat.

Van egy ügyes kis trükk azoknak, akik meg akarják tanulni a háton alvást. Mindenki ismeri azokat a párnákat, amelyeket a repülőtereken árulnak. Használhatod őket az ágyban is. Könnyebbé teszik hanyatt fekvést és ezáltal rászoktathatjuk magunkat a háton alvásra.

Csodatevő párnahuzat

Ha egyszerűen nem tudsz kényelmesen aludni a hátadon, akkor is megelőzheted a párnahuzat okozta ráncokat, ha pamutról selyemre vagy szaténra váltasz. „A selyem párnahuzattal a bőr a párnán csúszik" Más szóval, kevesebb a tapadás, és az arcod nem "ragad" hozzá, mint egy pamutpárnán.

Próbáld ki a retinolt

A retinol legerősebb eszköz az öregedésgátlásban.

Az A-vitamin-származék megújítja bőrt, serkenti a kollagén termelést, amely megakadályozza a finom ráncokat. A bőrgyógyászok következetesen azt javasolják, hogy a bőrünk által elviselhető legerősebb krémet használjuk.

Használj éjszakai krémet

Az éjszakai krémek erős, rendkívül hidratáló krémek, amelyeket nem „kényelmes” viselni nappal, de éjszaka azonban csodákat tesznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás