promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan spóroljunk akár 60.000 forintot repülésnél? Imádni fogod, ha meglátod
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan itt a nyaralás ideje, kezdhetünk a bőröndbe pakolni. Ezekkel az apró kis praktikákkal szebbé és kényelmesebbé tudjuk tenni hétköznapjainkat, azonban mi a helyzet, ha még pénzt is tudunk spórolni velük?

Nem elég a megnövekedett euró árfolyamát a nyaralás plusz költségeibe kalkulálni, de a fapados társaságok is olyan drága kiegészítő jegyet árulnak a géptörzsbe küldött nagyméretű poggyászokra, hogy sajnos alternatív megoldásokat kell találni a pakolásra és/vagy le kell mondanunk kedvenc ruhadarabjainkról. A legtöbb nyaralásnál, már nem veszek nagy bőröndöt, próbálom az ingyen felvihető kisebb poggyásszal megspórolni ezt összeget.

Ehhez kerestem pár trükköt és segítséget a TikTok-on és természetesen, ahogy mindenre most is nagyon hasznos ötleteket találtam. Már nem az első olyan hajtogatási őrületre bukkantam a neten, amit nagyon szívesen alkalmazok itthon.

Az első egy nagyon praktikus hajtogatási módszer, amit már egy ideje alkalmazok, ha túrázni indulok, ugyanis bármilyen táska pakolásánál nagy segítséget tud nyújtani.

A henger módszer miatt majdnem dupla annyi ruhát tudok bármibe bepakolni, mint egy klasszikus hajtogatási módszerrel.

Van, aki, többek között jómagam is, egyesével henger formába hajtva nyer magának helyet a pakolásnál, de vannak, akik már komplett öltözéket hajtogatnak egybe, ezzel nem csak helyet nyernek, de már az adott alkalmakra szettben tudják kivenni a bőröndből a ruha összeállítást, és a hengerezés miatt nem is gyűrődnek a ruhaneműk.

Érdemes kipróbálni a módszert, mivel egy oda-vissza repülőjegynél 60.000 Ft összeget spórolunk meg.

Ha a nagyméretű poggyászról még sem tudnánk lemondani, akkor is hatalmas segítség lehet akár egy 3 napos wellness hétvégére is az "okos" hajtogatási módszer.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás