Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp – június 30: A Mérleg nagy ellensége most pont a Mérleg lehet, a Nyilasnak pedig nem szabad hagynia, hogy a depressziója visszatérjen

Napi horoszkóp – június 30: A Mérleg nagy ellensége most pont a Mérleg lehet, a Nyilasnak pedig nem szabad hagynia, hogy a depressziója visszatérjen

Élet

Napi horoszkóp – június 30: A Mérleg nagy ellensége most pont a Mérleg lehet, a Nyilasnak pedig nem szabad hagynia, hogy a depressziója visszatérjen

Élet

Ezo Terézia 04:04

A Rákot elkezdheti Fortuna segíteni, amire nagy szüksége van, a Baknak közben haladnia kell a dolgaival, különben a stressz teljesen be fogja kebelezni. A hét ezen részén már azzal teszed a legrosszabbat, ha a szőnyeg alá söpröd a problémákat. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most kommunikatívabb vagy, és sok gondot tényleg meg tudsz szavakkal is oldani. Használd ki ezt a képességedet, mert rengeteg energiát meg tudsz vele spórolni. Figyelj oda, mert előkerülhetnek olyan emberek az életedben, akikben nem bízhatsz meg. Ha olyan személy, akivel már ezer éve nem beszéltél, de hirtelen feltűnik, akkor bizony gyanakodj.

Bika (április 21. - május 20.)

Most nem szabad túl nagy kockázatokat vállalnod, különben koppanhatsz egyet. Támaszkodj a legtöbb dologban a rutinodra és a tapasztalataidra. Most még a kiskapuk se tudnak úgy túllendíteni a problémákon, ahogy azt te szeretnéd. Remek lenne, ha olykor el tudnád terelni a gondolataidat a munkáról és a gondokról. Egy kis társadalmi élet jót tenne, szóval mozdulj ki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Könnyebben tudsz haladni, ha mindent szépen megtervezel magad körül. Ha előre gondolkozol, akkor remekül sülhet el ez a nap. Mint egy felszabadult sakkjátszma, csak az ellenfeled itt az élet. A bolygók azt tanácsolják, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket. Apróbb vitákba csöppenhetsz, de nem szabad hagynod, hogy ezek felidegesítsenek.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki Fortuna végre rád fog mosolyogni, szóval készülj szokatlan dolgokra. Valaki, akiről nem is gondoltad volna segíteni fog téged mindenben. Néhány közeli ismerősöd között elmérgesedhet a viszony, de te jobb, ha ebből kimaradsz. A fontos vásárlásokat, vagy tervezéseket hagyd későbbre. A mai estén fel kellene töltődnöd, mindenképpen munka nélkül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás segítségedre lehet, hogy megoldj egy régóta húzódó ügyet, vagy kibékülj valakivel. Használd ki az adódó alkalmat, és figyelj minden árulkodó jelre, ami előre lendíthet. Legyél optimista, ne csak most, hanem az elkövetkezendő napokban is. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, vagy bárki elrontsa a kedvedet. Kiváló lehetőségek fognak kínálkozni, csak vedd észre őket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te akarod, akkor könnyen vitába keveredhetsz mindenkivel. Pedig jobb lenne, ha figyelnél végre a kompromisszumokra. Tájékozódj mindenről előre, mert minden információ segíthet, hogy megtervezd előre a napjaidat. Ne próbálj túl sok programot vagy feladatot egymásba sűríteni, mert az nem fog jól elsülni.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelem és a társasági élet kiemelten fontos lehet számodra mostanában, szóval ne engedd magadat otthon begubózni. Az egész depresszióssá tehet, amivel a közeli környezeted idegeire mehetsz. Értékes barátságokat köthetsz, ha kimozdulsz, azonban vigyázz az olyan emberekkel, mint te. A Mérleg a Mérleggel most nem igazán tud rendesen kijönni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók olyan hatással vannak rád, amik előhozzák az álmodozós énedet. Ezzel nincsen semmi baj, engedd csak szárnyalni a fantáziádat. Lehet elő fog kerülni egy régi terved, amit meg akartál valósítani, de eddig nem volt lehetőséged rá. Most szerencsés lehetsz a közeljövőben, szóval belefoghatsz valami újdonságba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé feszültnek érzed magad, de nem szabad hagynod, hogy a depressziód visszatérjen. A jelenlegi bolygóállás rosszabb hatással van rád, mint a többi csillagjegyre, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Te ismered magad igazán, hogy mivel tudod feldobni a napodat. Tereld ezek felé magad. Ügyelj a szavaidra, mert a szókimondásod lehet megsérthet valakit a környezetedben.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélhetőleg tudtál haladni a dolgaiddal, mert ha nem, akkor az nagyon stresszessé tehet. Próbálj meg ütemezni, az tényleg sokat segíthet. A következő napokban próbáld meg valami újdonság felé terelni magadat. Változtass a környezeteden, vagy magadon. Ez fel tud pezsdíteni, és az önbizalmadnak is jót tesz majd. Már most elkezdheted a tervezgetést a fejedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem mindenben tudod megtalálni felhőtlenül a boldogságodat, de ez egy ilyen időszak. Arra kell a legjobban figyelned, hogy ne ess depresszióba. Igazán jól haladsz, és magadat is egyre jobban tudod felfedezni. A hibáidat kijavítva a környezetedet is le fogod tudni venni a lábáról. Próbáld meg tisztázni, hogy mik a valódi értékek az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Az együttműködés másokkal stabilitást hozhat az életedbe. Dolgozd ki a részleteket, hogy miket kell véghez vinned a közelgő hétvége előtt, hogy utána teljesen felszabadulhass. A gondokon hamar túl tudsz jutni, ha előhozod magadban a múltbéli tapasztalataidat. Mindenben ragaszkodj a véleményedhez, és ne engedd, hogy bárki befolyásoljon.

Borítókép: Profimedia