promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otromba kép született, címlapra került, hogyan szexel otthon a spanyol királyi pár
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Letícia királynénak nem először kellett eltűrnie a megaláztatást.

Miközben a britek folyamatosan aggódnak királynőjük hanyatló egészségi állapota miatt, a spanyolok szűnni nem akaró étvággyal és lelkesedéssel falják a maguk uralkodónőjéről szóló híreket és pletykákat.

VI. Fülöp király felesége, a szépséges Letícia szeptemberben ünnepli az 50. születésnapját, és egyértelműen állítható, hogy bombaformában van. A szépséges hölgy nagy meglepetést okozott a közvélemény számára, hiszen újságíróként, elvált asszonyként, ráadásul nem nemesi származásúként bolondította magába – akkor még hercegi – férjét.

2004-ben házasodtak össze, majd két kislányuk született. Kereken egy évtizeddel később pedig Fülöp váratlanul trónra került, miután apja, I. János Károly a megromlott egészségi állapotára hivatkozva kénytelen volt lemondani arról.

Letícia azóta (is) állandóan a lapok címoldalán szerepel, de nem mindenkinek van jó véleménye a kétségkívül céltudatos királynéról. Sokak szerint kizárólag a szépsége révén jutott fel a csúcsra, anélkül, hogy ezt a tehetsége, vagy a korábbi tevékenysége indokolttá tette volna.

Már 2007-ben erre mutatott rá egy pimasz spanyol karikatúra, annak apropóján, hogy Spanyolország 2500 euróval (mintegy 1 millió forinttal) jutalmazta a családokat minden új gyermek után, a születési ráta növelése érdekében. A szóban forgó rajzon a vigyorogva szexelő Fülöp ezt mondja az ágyon meztelenül előtte térdelő feleségének:

„Belegondoltál már abba, hogy ha teherbe ejtelek, akkor jutok az életemben a legközelebb ahhoz, hogy munkával keressek pénzt?”

A szöveg természetesen durva és otromba, különösen annak fényében, hogy Spanyolországban akár két év börtön vagy komoly pénzbüntetés is járhat annak, aki a királyi családot sértegetni merészeli. Az El Jueves ominózus lapszámát visszavonták, de akkor már sokkal többet látták, mint a vicclap szokásos 80 ezer olvasója, így a 3000 eurós bünti bőven megérte nekik.

Letícia királynő egyébként nemcsak az efféle botrányokkal képes felhívni magára a figyelmet, de valóban igyekszik méltó módon képviselni a monarchiát. A közelmúltban például egy csodálatos és viszonylag merész pink ruhában tűnt fel, amely a derekát és a köldökét is látni hagyta – nyilván egy ilyen öltözék a brit udvarban elképzelhetetlen volna, ott a karót nyelt távolságtartás van még mindig divatban.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás