promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Először vetkőzött meztelenre a 63 éves színésznő a vásznon – kőkemény fotókon tényleg mindent megmutatunk
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Thompson merész feladatot vállalt be pályája újabb csúcsaként.

Sokan várták nagy izgalommal Emma Thompson Legújabb filmjét, a 63 éves Oscar-díjas angol színésznő ugyanis most érezte elérkezettnek az időt arra, hogy a vásznon is meztelenre vetkőzzön. A Good Luck to You, Leo Grande című szexvígjáték-dráma pedig nem okozott csalódást, hiszen azzal szolgált a kíváncsi természetű közönség számára, amit az előzetesen várt.

A Sundance Filmfesztiválon már januárban debütált, ám a mozikba, illetve a Hulu streamingszolgáltató kínálatába csak június 17-én bekerülő alkotásban Emma Thompson valóban anyaszült meztelenre vetkőzött, és a tüzes lepedőcsatáktól sem riadt vissza.

Az idősödő, özvegy nőt alakító sztárból akkor láthatunk a legtöbbet, amikor az egyik jelenetben félénken méregeti magát a tükörben. Valóban mindent megmutatott magából, a telt, bár enyhén lógó kebleit, a kissé vaskos combjait és a széles csípőjét, meg persze más egyebet, amire a férfiszemek kíváncsiak szoktak lenni.

Fotók: Profimedia

A CNN kritikája is rámutat arra, hogy elvileg ennél a filmnél az érzelmi aspektus érdemelné a nagyobb figyelmet, annak megfigyelése, hogyan próbálja magát újra felépíteni egy szingli középkorú nő, de az emberi természet már csak olyan, hogy a külsőségek sokkal jobban érdeklik.

„Emmával a forgatás előtt viszonylag hosszabb időt töltöttünk el együtt, vacsorát főztünk közösen, illetve leültünk a rendező Sophie Hyde-dal, hogy jobban megismerjük egymást. Ez segítette a köztünk lévő kötelék kialakulását, de szerencsére a forgatás is a cselekmény időrendi sorrendjében történt, így hitelesen tudtuk felépíteni a karaktereket”

– árulta el a másik főszereplő, a férfi prostit alakító, mindössze 29 éves Daryl McCormack, akinek nem lehetett könnyű dolga Emma Thompsonnal egy olyan szituációban, amilyenben korábban még az Oscar-díjas sztár sem tehette próbára magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás