promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erzsébet királynőt egyszer kínos helyzetben kapták rajta az ágyban – de hát ő is csak egy nő, nem?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pikáns történet másik szereplője a meztelen Fülöp herceg.

A 96 éves és mostanában sokat gyengélkedő II. Erzsébet brit királynőt kimért, mindig előkelően és udvariasan viselkedő személyként ismerhetjük, ezért könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy ő is nő és anya, így vannak ezekhez a szerepekhez kapcsolódó igényei is.

A 70 éve trónra került, vagyis platinajubileumát ünneplő uralkodóról egyre-másra kerülnek elő a visszaemlékezések, amelyek közül jó néhány a kissé illetlen kategóriába tartozik. Például az, amikor a palota személyzete rajtakapta őt a meztelen Fülöp herceggel az ágyban.

A házaspár hálószobáit csupán egy ajtó választotta el a Clarence House nevű rezidenciájukon, és persze egyszer-egyszer megtörtént közöttük is az, ami férj és feleség között rangtól függetlenül meg szokott történni.

Erzsébet életrajzában olvasható, hogy a királynő (akkor még ifjú hercegnő) és férje hálószobáiban a fésülködőasztalok úgy voltak elhelyezve, hogy öltözködés közben beszélgetni tudtak egymással. Gyakran viccelődtek is persze, illetve – ha úgy szottyant kedvük – a reggeli készülődést kicsit elnyújtották egyéb programokkal.

„Egy alkalommal a James Macdonald nevű inas belépett Fülöp hálójába, ahol Erzsébetet a férje ágyában találta. Miközben ő maga a selyem hálóingjét viselte, a herceg teljesen meztelennek tűnt”

– olvasható az életrajzban. A személyzet peches tagja természetesen alaposan zavarba jött, de az esetből a pár nem csinált nagy purparlét. Különben is köztudott volt az udvarban, hogy Fülöp nem kifejezetten rajong a pizsamákért.

A Mirror című lap által felelevenített történetből pontosan nem derült ki, hogy mikor játszódott, de alighanem még a házasság legkorábbi szakaszában. Erzsébet 1947-ben ment feleségül a délceg herceghez, akinek 1948 és 1964 között négy gyermeket szült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás