promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország veszélyben lenne, ha kitörne a világháború? Putyin ezt az országot bombázná először
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki van dolgozva a terv, hogy a harmadik világháború kitörése esetén Oroszország kit támadna meg először.

Tovább folyik a véres háború Oroszország és Ukrajna között, és már szakértők se mernek belebonyolódni a kérdésbe, hogy mikor lehet ennek az egésznek vége. Nem olyan rég az ukrán kormány még több fegyvert és Moszkva elleni szankciókat kért a támogatóiktól.

Az oroszok nem tétlenkedtek, és ismét bombázni kezdték Kijevet. A város polgármestere, Vitalij Klicsko szerint a támadással csak pánikot akartak kelteni, és megfélemlíteni Ukrajna fővárosának lakóit.

Közben Vlagyimir Putyin a háború kitörése óta először fogja elhagyni Oroszországot, mivel Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat. Ennek bizony egy jól megszervezett útnak kell lennie, ha nem akarnak semmilyen fennakadást.

Nem olyan rég Putyin egyik közeli szövetségese az orosz állami televízióban beszélt arról, hogy mi lenne a forgatókönyv, ha kitörne a harmadik világháború.

„Amennyiben kitörne a harmadik világháború, az orosz rakéták első stratégiai célpontja London lenne”

- idézte a Magyar Nemzet Andrej Guruljov merész kijelentését.

Guruljov szerinte teljesen világos, hogy a világot érő fenyegetés az angolszász népektől érkezik. Magyarországnak természetesen NATO-országként Oroszország ellene kellene beszállnia a csatába.

A politikus még arról is beszélt, hogy elvágnák Nyugat-Európa áramellátását, ennek következtében pedig a régió országai megbénulnának, így még könnyebb célpontjai lennének Moszkvának.

Közben tegnap Boris Johnson és a kanadai elnök Putyin fotóján viccelődött a G7-ek találkozóján, amin az orosz elnök éppen félmeztelenül lovagol.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás