promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Putyin elhagyja Oroszországot, közben sok nagy vezető már az orosz elnökön viccelődött
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arra a képre reagáltak, ahogyan az orosz elnök félmeztelenül lovagol.

Tovább folyik az orosz-ukrán háború: a nap talán legfontosabb híre az volt, hogy az oroszok hosszú idő után elkezdték Kijevet bombázni. A jelenlegi információk szerint egy halottja és legalább hat sérültje van az ukrán fővárost ért hajnali támadásnak.

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere felhívta mindenki figyelmét arra, hogy legyenek nagyon óvatosak, és amikor meghallják a szirénát, azonnal meneküljenek óvóhelyre. Klicsko úgy látja, hogy Oroszország ezzel csak pánikot akart kelteni, de más értelmét nem látta ennek a támadásnak.

Már a szakértők is igyekeznek kerülni a kérdést, hogy meddig tarthat az orosz-ukrán háború, mert nem tudnak rá pontos választ adni. Oroszország nem követ határidőket, csak haladnak a terveik szerint, de sokszor elég homályos, hogy Putyin és a hadserege mit szeretne elérni.

Annyi biztos, hogy az orosz elnök az ukrajnai háború kezdete óta első alkalommal fogja elhagyni Oroszországot, de persze nem végleg.

A portfolio.hu beszámolt róla, hogy Vlagyimir Putyin jövő héten Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat. A vezető utoljára február 4-én utazott külföldre, csaknem három héttel az Ukrajna elleni orosz háború megindítása előtt, hogy találkozhasson Hszi Csin-ping kínai államfővel.

Arról már az rtl.hu írt, hogy a világ legfejlettebb országainak vezetőinek, a G7-ek ma kezdődött németországi csúcstalálkozóján sokan Putyinon viccelődtek, pontosabban azon a képen, amin félmeztelenül lovagol. Ezt ide kattintva meg is lehet nézni.

„Meg kell mutatnunk, keményebbek vagyunk Putyinnal”

- Boris Johnson, amire a kanadai elnök úgy reagált, hogy össze kellene állniuk egy félmeztelen lovaglós bemutatóra. Joe Biden is jelen volt, de ő inkább kimaradt a poénkodásból.

A G7 tagjai megerősítették az orosz arany behozatalának tilalmát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás