promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – június 22: A Bika túl merész lehet, ami hatalmas gondokat okozhat, a Szűz viszont kihasználhat egy szerencsés időszakot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánt erősen visszahúzhatják a bolygók, szóval szükség lesz a kitartására, a Skorpiót pedig az indulatai vezérelhetik, ami miatt kicsúszhat a lába alól a talaj. Inkább gondolj végig mindent, mielőtt belevágnál valamilyen merész tervbe. Lássuk, hogy mit jelez előre számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Néhány régi emlék visszatérhet a közeljövőben, amelyekről azt hitted, hogy már rég magad mögött hagytad. Nem tudni mi fogja előhozni, de muszáj leszel valahogy kezelni, különben nagyon ki tud zökkenteni. Tudatosítsd magadban, hogy te csak előre akarsz most tekinteni, és a jelenlegi életeddel akarsz foglalkozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Most előtérbe kerülhet a lázadó éned, és szívesen feszegeted a határokat. Ez egyáltalán nem baj, de azért a komolyabb pillanatokban igyekezz visszafogni magad. Találd meg, hogy mikor kockáztathatsz, és mikor kell elővenned rutinodat. Ügyelj arra, hogy a zavaró tényezők egyáltalán ne akadályozzák a napi munkádat, különben igen lassan fogsz haladni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenképpen legyél hű önmagadhoz, valamint az igényeidhez, még akkor is, ha az utóbbi időben nagyobb rajtad a felelősség. Ha elkezded gyilkolni az energiáidat, akkor pont arra nem fog maradni, amitől igazán embernek érezheted magad. Most szükséged is lenne arra, hogy minden nap engedj magadnak egy kis jutalmat.

Rák (június 22. - július 22.)

A te kezedben van a döntés, hogy rossz napod lesz-e. A kapkodás jelenti rád jelenleg a legnagyobb veszélyt. Ez feszültséget, és akár félreértéseket is szülhet. Próbálj meg lenyugodni – a lassabb tempó még nem jelenti azt, hogy rosszul végzed a munkádat. A családi ügyeid azonban remekül alakulhatnak. Egy őszinte beszélgetés is segíthet ezen vacsora közben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók nem a legszerencsésebben állnak a számodra. Könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás, szóval egy picivel nagyobb önfegyelmet kell gyakorolnod. Nagy az esély, hogy megbántasz valakit, ráadásul egy olyan embert, aki hozzád közel áll. Fogd vissza magad, és így elkerülhető minden konfliktus. Apróságokon főleg ne akadj fent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé szerencsés időszak köszönthet be rád, mert az élet tálcán kínálhat neked remek lehetőségeket. Nem lenne rossz, ha lenne erőd és időd élni mindezekkel. Ha elszalasztod őket, akkor nagyon hosszú idő után gördülnek eléd újra ilyenek. Nem ártana felállítanod egy fontossági sorrendet, és picit spontánabbnak lenni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma nagyon lefoglalhatnak a munkahelyi gondok, így kevés időd lesz magadra és a közeli környezetedre. Pedig este nem ártana feltöltődnöd picit. Azt is nézd, hogy sokan támaszkodnak rád lelkileg. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy a fontos embereket hosszú ideig elhanyagolhatod, ami nem fog jót tenni a heted további részének.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségedet és ez a munkádra is kihathat. Pedig nem szabad, hogy ez bármiben befolyásoljon. Tudnod kell, hogy mik az erősségeid, és ezeket mindig mindenhol be tudod vetni. Ha az indulataid vezérelnek, akkor kicsúszhat a kezedből az irányítás. A munkahelyeden több támogatód van, mint ellenséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Figyelj oda a hangulatingadozásaidra, különben teljesen a feje tetejére tudják állítani a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is azok lesznek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon. Most ne vegyél mindent véresen komolyan.

Bak (december 22. - január 20.)

Meglehetősen kényes ügyben kérhetik ma a segítségedet. Ha úgy van, nyugodtan vágj bele, mert később kamatostul visszakaphatod a jószívűségedet. Mindenben legyél pártatlan, és ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid. Ha túlságosan mélyre ásol dolgokban, és ennek hangot is adsz, akkor könnyen megégetheted magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad, hogy apróságokba lovald bele magad. Semmiképpen ne értékeld túl a lényegtelen dolgokat, különben elrontják a hangulatodat. Ha szétszórtnak érzed magad, akkor bizony pihenésre lenne szükséged. Jelenleg nem teheted meg, hogy hibázol a munkahelyeden, vagy a magánéletedben. Koncentrálj, különben megakadhatnak a dolgok.

Halak (február 20. - március 20.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba a hét közepén, ha valamivel lemaradásod vagy. Nagyon elúszhatsz, szóval csak szép sorjában haladj mindennel. A közeli környezeteddel bánj óvatosan, mert egy apró megjegyzésből is óriási vita robbanhat ki. Bármi is a véleményed, inkább tartsd magadban, így jársz a legjobban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás