promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo erőszakosan, hátulról tett magáévá egy nőt – most végső ítélet született
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárfocista ügye több mint egy évtizede húzódott már.

A Manchester United csapatában játszó Cristiano Ronaldo 37 évesen is a világ egyik legjobb focistája. A portugál sztár a Premier League mellett a spanyol és az olasz bajnokságokban is bizonyította klasszisát, eddig 32 kupát nyert a karrierje során.

2009-ben igazolt a nagynevű Real Madridhoz, és abban az időben történt az a botrány is, amelynek utóhatásai napjainkban is érezhetők. Az akkor 24 éves csatárt egy hölgy azzal vádolta meg, hogy szexuális erőszakot követett el rajta.

A Ronaldónál egy évvel fiatalabb, amerikai Kathryn Mayorga szerint az eset Las Vegasban történt, ahol a focista a rokonainál nyaralt. Egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a barna hajú, zöld szemű szépséggel, aki más lányokkal éppen azért lógott a bárban, hogy becsalogassa a vendégeket.

Egy pénteki napon Ronaldo akadt a hálójába (lesifotó is készült róluk), akinek fel is ment a Hotel Palms Place szállóban lévő lakosztályába. Kathryn elmesélése szerint ott a focista pezsgőfürdőzésre kérte, ám amikor át akart öltözni a fürdőszobában, a férfi benyitott hozzá.

A pénisze kilógott az alsógatyájából, és orális szexre szólította fel a nőt. Kathryn ijedtében nem mert teljesen ellenkezni vele, egy csókot megengedett, ám ennél többet nem akart. Többször is nemet mondott Ronaldónak, aki azonban akkor már teljesen bevadult.

Átrángatta vendégét a szobába, és megpróbálta levenni annak bugyiját. A nő háttal feküdt le a férfinak, összegömbölyödött, és a tenyerével védte magát odalenn. Ronaldo azonban nem tágított, és óvszer, valamint síkosító nélkül análisan megerőszakolta – állítja Kathryn Mayorga.

Még ezután sem engedte el, mivel rájött, hogy micsoda őrültséget követett el. Próbálta nyugtatni áldozatát, még le is térdelt előtte, és azt bizonygatta, hogy ő 99 százalékban jófiú, de 1 százalékban megőrül, és olyankor nem tudja kontrollálni magát.

„Minden olyan gyorsan történt, és úgy éreztem, hogy nem is vagyok ott, kiléptem a testemből. Aztán azt gondoltam, hogy biztosan elkaptam valami betegséget, attól féltem, hogy talán AIDS-es is”

– ecsetelte Kathryn az akkori érzéseit. Kicsit megnyugodott, amikor Ronaldo elmondta neki, hogy teljesen egészséges, profi sportolóként háromhavonta jár szűrésre. A sztárfocista végül 375 ezer dollár vigaszdíjjal próbálta elsikálni az ügyet, ám a botrány mégis kipattant.

De ahogy lenni szokott, most is a kisember veszített, a napokban egy Las Vegas-i amerikai kerületi bíró elutasította Kathryn keresetét. Indoklása szerint az ugyanis az ügyvédje által eltulajdonított bizalmas dokumentumokon alapult, és így lehetetlenség pártatlanul megtárgyalni az ügyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás