promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkinek van, de nem mindegy, hogy mekkora
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A toka mérete nagyban függ az életmódunktól és természetesen a genetikától.

Sajnos sokan küzdenek a megereszkedett toka problémájával, ami nagyban hozzájárulhat az önértékelési problémákhoz.

Pedig sokan nem tudják, hogy pár egyszerű gyakorlattal eltüntethető a kellemetlen plusz zsírréteg.

Azonban bizonyos tényezők nagy hatással vannak a toka kialakulására, ezek többek között a kevés folyadékbevitel, az intenzív napozás, az erős dohányzás vagy például a magas fokú stressz és az egészségtelen táplálkozás.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a folyadékbevitelre, és táplálkozzunk vitaminokban gazdagon, kiemelve az A- és C-vitamint, illetve használjunk olyan feszesítő krémeket, amelyek gazdagok A- és D-vitaminokban, illetve nagyon fontos, hogy bőrünket mindig védjük napvédő krémmel.

Manapság már nagyon hatásos arctornákat és állkapocstornákat lehet találni az interneten, amelyek sokat segítenek, hogy az áll alatti rész megfeszüljön, és a kötőszövetek újra megfeszüljenek.

Ilyen hatékony torna többek között, amikor „Ó” és „Á” hangot formálunk az ajkunkkal, amit váltakozva ismételnünk kell, miközben enyhén felfelé emeljük a fejünket, hogy a nyaki rész megfeszüljön.

Egy másik nagyon hatékony gyakorlat a toka eltüntetésére, hogyha a jobb kezünket ökölbe szorítjuk, és az állkapcsunkat alátámasztjuk az öklünkkel. Az állkapcsunk kinyitásával ellen kell tartanunk az öklünknek, és legalább 20 mp-ig így tartani, majd a gyakorlatot kétszer megismételni.

Íme egy YouTube videó, ahol megmutatják, hogyan szabaduljunk meg a kellemetlen tokától:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás