promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: komoly kapcsolat alakul ki valakivel? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Féltékenység: Ezt a lapod azért választhattad, mert nem bízol eléggé magadban. Őrlődsz, nem tudod elhatározni magad egy bizonyos helyzetben. Hinned kell magadban, mert ez a belső bizonytalanság csak azt eredményezi, hogy egyre kilátástalanabbnak látod a jelenlegi problémát, holott a valóságban nincs okod komolyabb aggodalomra. Félted a párkapcsolatodat, az állásodat, de épp az ezzel járó szorongás mérgez meg mindent. Ha a te lelked rendben van, elképzelhető, hogy a környezetedben valaki féltékeny rád, amire nem árt odafigyelned.

2. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy pozitív irányban változik meg a kapcsolat vagy az érzések. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami hirtelen robban be az életedbe, és változásokkal jár. Aggódalomra azonban semmi ok, hiszen ezek a változások a várva várt boldogságot hozzák el neked. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Házasság: Áldást jelez a kártyalap. A kérdéses helyzet tartósságára utal, legyen az új munkahely vagy befektetés. Komoly elköteleződést mutat a lap. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy komolyak a választottad szándékai. Titkos viszonyt is jelezhet, ami veszélyezteti a meglévő kapcsolatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás