promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így készíts álomtérképet, hogy bevonzd az Igazit!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába állsz készen a szerelemre, mégsem akar kopogtatni a Nagy Ő az ajtódon? Most megtudhatod, hogyan viheted sikerre a párkeresést egy kis fehér mágiával. Az első és legfontosabb lépés, hogy engedd el a félelmedet, és add át a helyét a pozitív gondolatoknak!

Álomtérképpel nemcsak szerelmet lehet bevonzani, hanem jólétet, otthont, családot is. Gyakorlatilag bármit, ami kellhet a teljesség érzéséhez. Nem kell hozzá sok minden, csupán egy kartonlap, ceruza, toll, képek és nagy adag hit, hogy eléred a célod.

Írj egy listát, milyennek képzeled az Igazit! Minél pontosabban fogalmazod meg a vágyaidat és az elképzeléseidet, annál könnyebb lesz bevonzani a Nagy Őt. Nyugodtan jegyezd le, milyenek legyenek a belső és a külső tulajdonságai, mit vársz a kapcsolattól. Ragaszd a listát a kartonlapra!

Amikor ezzel kész vagy, keress olyasvalakiről képet akár a neten, akár egy magazinban, aki megfelel külsőleg az elképzeléseidnek. Keress képet egy házról, gyerekekről, valamint olyan tevékenységekről, hobbikról, amik a kapcsolatotokat jellemeznék. A képeket vágd ki, vagy nyomtasd ki, majd ragaszd szintén a kartonlapra! A lényeg, hogy az álomtérkép hűen tükrözze azt az életet, amire vágysz a leendő pároddal!

Tedd jól látható helyre az álomtérképet! Minden nap olvasd el a listát, nézegesd végig a képeket. Képzelj el olyan helyzeteket, amikor az Igazival találkozol, randizol, képzeld el, hogyan telnének együtt a napjaitok. Fontos, hogy ne veszítsd el a hited, sose gondolj arra, hogy ezt te nem érdemled meg! A negatív gondolatok a pozitív történések ellen dolgoznak.

Sok szerencsét a párkereséshez!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás