promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a legszexibb brit királyi sarj – Katalin és Meghan hercegnék labdába sem rúghatnak mellette
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lady Amelia Windsor a hercegek sokadik unokatestvére, és topmodellként dolgozik.

Katalin hercegné és Meghan Markle megjelenése sem kutya, de a legszebb brit királyi sarjnak mégis Lady Amelia Windsort tartják a szigetországban. A 26 éves szőke kékvérű hölgy apai nagyapja az unokatestvére II. Erzsébetnek, vagyis nem is olyan távoli a rokonság.

A szexi Amelia elsősorban modellként keresi a kenyerét, hiába várna ugyanis arra, hogy királynővé koronázzák, mert ő jelenleg a 42. a trónra várók sorában. Helyette kárpótolja, hogy mindenki el van bűvölve a szépségétől és menő megjelenésétől.

Vilmos és Harry hercegek harmad-unokatestvéreként természetesen van mit a tejbe aprítania, és ennek megfelelően nagy lábon is él. Elit iskolákba járt, és az angol mellett olaszul és franciául is beszél, ami jól jön a nemzetközi divatkarrierje építése során.

A bájos mosolyú hölgynek közel 97 ezer követője van az Instagramon, ám a közösségi oldalain jóval visszafogottabb tartalmakat találhatunk, mint amit a modellektől megszokhattunk. Feltehetőleg rá is érvényes az előírás, hogy igyekezzen megőrizni a királyi ház méltóságát.

2016-ban a Tatler társasági magazin nevezte el őt a legszebb királyi sarjnak, és ez a cím még alighanem jó pár évig rajta marad. Amelia a Diorral, a Bottega Venetával és más neves divatházakkal áll szoros kapcsolatban, akik remek munkákkal halmozzák el.

A főhadiszállása Londonban van, a trendi Notting Hill városrészben, mégpedig egyelőre a nővérével, Lady Marina Windsorral együtt. A 3 évvel idősebb testvér egyébként szintén elbűvölő, de ő nem várományosa a trónnak, mivel áttért a római katolikus hitre, és ez kizáró oknak számít.

Lady Amelia 2018-ban került legutóbb a címlapokra egy „udvari” eset miatt, akkor ugyanis nyilvánosan sérelmezte, hogy nem kapott meghívót Harry és Meghan Markle esküvőjére. Minderre akkor azt a magyarázatot kapták (a nővérével együtt), hogy a helyszínként szolgáló kápolnában csak korlátozott számú vendéget tudtak fogadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás