promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin már a harmadik világháborúra készül, folyton nála vannak egy titokzatos aktatáskában a nukleáris indítókódok? - fotó
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggasztó feltételezések születtek, miután Vlagyimir Putyin még egy temetésen is egy rejtélyes táskával jelent meg.

Jelenleg is rengeteg ember követi figyelemmel az orosz-ukrán háború eseményeit, hiszen szinte már az egész világ azt várja, hogy végre véget érjen ez a rémálom. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi lesz ebből a konfliktusból, illetve meddig tart még, de úgy tűnik, hogy Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin mindenre fel van készülve – a legtöbben pedig pontosan emiatt aggódnak.

A minap volt a híres orosz politikus, Vlagyimir Zsirinovszkij temetése, amin Vlagyimir Putyin is tiszteletét tette, de sokaknak feltűnt, hogy szinte végig ott volt a közelében egy titokzatos táska, ami állítólag a Kreml stratégiai rakétáinak indítószerkezetét tartalmazza – vagyis ez kellhet ahhoz, hogy Oroszország nukleáris csapást mérjen akár Ukrajnára, vagy bárki másra, és így elkezdődjön a harmadik világháború.

Ez egyelőre még csak feltételezés, bár nem lenne meglepő, ha valóban így lenne, hiszen már az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden is megemlítette a harmadik világháború lehetőségét – Vlagyimir Putyin pedig minden bizonnyal nem örülne annak, ha kellemetlen meglepetés érné őt és Oroszországot, ezért érthető lenne, ha folyton a keze ügyében tartaná minden komolyabb fegyverét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás