promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: váratlan helyről tiltották ki Putyint, valószínűleg sosem hallottál még erről az ikonikus helyiségről
Borítókép:  Sergei Guneyev/POOL/TASS/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedig az orosz elnök egykor nagyon kedvelte.

A közel egy hónapja kitört orosz-ukrán háború kapcsán a cégek és a hírességek is folyamatosan szólalnak fel, foglalnak állást. Sőt, egyes cégek úgy is döntöttek, hogy felfüggesztik az üzleti tevékenységüket Oroszországban.

Így tett többek között a Disney, a Netflix, a Coca-Cola és a McDonald's is, utóbbi eltűnése pedig igazi kis tömegpánikot okozott, mivel az oroszok imádják a Mekit. Ám a gyorskajás-lánc eltűnése után nem várt dolgot találtak ki az oroszok, ugyanis - ha a hírek tényleg igazak - jön az Uncle Vanya's, amelynek a logója megdöbbentően hasonlít majd a Mekijére.

Korábbi cikkünkben láthatjátok is a logót:

Az orosz-ukrán háborúnak azonban nem csak makroszinten, hanem mikroszinten is van hatása. A Bild számolt be róla, hogy Vlagyimir Putyint örökre kitiltották abból a németországi kocsmából, amely az egyik kedvenc törzshelye volt akkor, amikor a KGB-nek dolgozott, még réges-régen, amikor még NDK volt.

A drezdai Am Thor kultkocsma pedig korábban nagyon is büszke volt rá, hogy Putyin egykor visszatérő vendégük volt. A Bild oldalán még olyan képeket is láthattok, amelyek akkor készültek, amikor Putyin fiatalon az Am Thor-ban volt éppen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás