promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Oroszország válaszcsapása az egyik legkomolyabb szankcióra - Most mégis mindenki rajtuk nevet
Borítókép:  Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az oroszok egy nevetséges húzással bizonygatják, hogy nincs szükségük a nekik hátat fordító nagyvállalatokra.

Az egész világ figyelme a Magyarország szomszédságában zajló orosz-ukrán háborúra összpontosul, hiszen sokan még most is alig tudják elhinni, hogy ilyen szörnyűség történhet 2022-ben, ráadásul Európában. Oroszország folyamatosan kapja a szankciókat, így egyebek között a Netflix, Coca-Cola, Disney és a McDonald's is felfüggesztette ott az üzleti tevékenységeit – a Meki „kivonulása” pedig szinte tömegpánikot okozott az oroszoknál.

Oroszország úgy döntött, hogy bekeményít, és hátat fordít azoknak a nagyvállalatoknak, akik „cserben hagyták”. Sőt, meg is érkezett az első válaszcsapás, ugyanis az oroszok akkorát csalódtak a McDonald'sban, hogy állítólag többé nem is kérnek az amerikai vállalat termékeiből: a tervek szerint egy Uncle Vanya's nevű orosz gyorsétteremlánc fogja leváltani az egységeiket, de van egy kis bökkenő.

Az oroszok felfedték az Uncle Vanya's tervezett logóját, ami kísértetiesen hasonlít a McDonald's emblémájához – sőt, egyesek szerint pontosan ugyanaz, csak elforgatva és egy vonallal kiegészítve, ami határozottan kellemetlen, így most a fél világ Oroszországon nevet, hiszen az ötletgazdák még arra se vették a fáradságot, hogy legalább a színösszeállítást megváltoztassák.

Itt lehet megnézni az Uncle Vanya's logóját, ami egyértelműen hajaz a McDonald'sra, vagyis ez egy nyílt „fityisznek” minősül az oroszok részéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás