promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az aloe vera csodás hatásai a szépségápolásban - ezért próbáld ki!
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tudtad, hogy az aloe vera kifejezetten pozitív hatással van a bőrödre? - Mutatjuk miért!

Az aloe vera egy nagyon sokoldalú gyógynövény, amit már évszázadok vagy talán évezredek óta alkalmaznak az eszközök. Fogyasztása elősegíti az emésztést és csökkenti a belső gyulladásos megbetegedéseket is. Ám nem csak belsőleg, külsőleg is alkalmazható, méghozzá nagyon hatékony tulajdonságokkal bír a bőrre! 

Az aloe vera például segít a pattanásoktól megszabadulni. 

A nem túl súlyos pattanások esetében felveszi a küzdelmet a csúnya gyulladásos problémás bőrterületekkel.  Használata csökkenti a bőr irritációját. Amire azonban érdemes odafigyelni, hogy más termékekkel való együttes használata előtt konzultálj orvosoddal! 

A pattanás megszűntetése sajnos még nem jelenti a bőrhiba végét, az idegesítő hegek ugyanis hónapokkal vagy akár évekkel később is fennállhatnak. Szerencsére ebben is segítségükre szolgálhat a gyógynövény, mivel a benne található anyagok elősegítik a kollagén termelődését - ennek köszönhetően pedig gyorsabban regenerálódik a bőr.

Másik kiváló tulajdonsága ennek a csodanövénynek, hogy lelassítja a bőr öregedését. 

Éppen ezért nem lepődünk meg, hogy számos ránctalanító krémnek összetevője az aloe vera gél. Amellett sem haladhatunk el, hogy a 100%-osan természetes formája gyengéden bánik a bőrrel, így azok is hasznát vehetik, akiknek extrán érzékeny a bőrük. Viszlát félelem az allergiás reakcióktól! Persze csak, ha nem vagy allergiás magára az növényre - ezt előtte mindenképpen teszteld! 

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás