promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bőrápolási tippek koronként
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
20 év felett: tisztítás és hidratálás
Ideális esetben 20 évesen üde, sima és rugalmas a bőr. Ebben a korban elegendő a megfelelő arctisztítás és hidratálás reggel és este. Az arctisztítás történhet krémmel, tejjel, géllel vagy habbal. Miért szükséges? Eltávolítja a napi szennyeződéseket és a baktériumokat, ezzel biztosítja a bőr szabad légzését. A tonizálás legalább annyira fontos. Arctisztítás után felfrissíti, fertőtleníti az arcbőrt, és visszaállítja a bőr pH-értékét.
 
30 év felett: ránctalanítás és táplálás
30 évesen már kialakulhat a vízhiányos bőr és megjelennek az apró mimikai ráncok, ezért kiemelt fontossága van a nedvességpótlásnak és ránctalanításnak. Az UV-védelemmel ellátott nappali hidratáló krémet és ránctalanító krémet ajánlott este tápláló vagy regeneráló krémre cserélni. A nehezebb és testesebb éjszakai krémek ugyanis több tápanyagot és ásványi anyagot tartalmaznak. Az éjszakai órák tökéletesen alkalmasak arra, hogy a bőr felszívja ezeket a tápanyagokat. A mimikai ráncok ellen egy jó szemránckrémet is érdemes beszerezni ebben a korban.

GerovitalPlant 1 

40 év felett: feszesítés és hámlasztás
40 év felett jellemzővé válhatnak a mélyebb ráncok, a vékony, megereszkedett bőr, ezért fokozottabb hatóanyagú termékek használata szükséges. Az enzimes hámlasztás mindenkinek ajánlott, ezek általában papajakivonatot tartalmaznak, melyek nagyon kíméletesek az arcbőrhöz. A feszesítő hidratáló krémek és az anti-aging arckrémek kimondottan érett bőrre ajánlottak. Enzimes hatóanyaguknak köszönhetően segítik a kollagéntermelést, javítják az elasztinrostok minőségét és megemelik a megereszkedett bőrt. A pigmentfoltok eltávolítására gyümölcssavas termékek nyújthatnak megoldást, amelyeket kúraszerűen javasolt alkalmazni.

GerovitalPlant 2

Szépülés belülről
Ne feledkezzünk meg a bőr belső táplálásáról sem. Vitaminokban, nyomelemekben és antioxidánsokban gazdag táplálkozással, kellő mennyiségű folyadékfogyasztással és rendszeres mozgással tehetünk a legtöbbet szépségünkért.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás