promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin komoly fenyegetést kapott – Az Egyesült Államok már a III. világháborúra készül?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most kiderült, hogy nem csak Putyin tud fenyegetőzni, egyre aggasztóbb irányba halad az orosz-ukrán háború.

Jelenleg az egész világ az orosz-ukrán háború elrettentő eseményeit figyeli, hiszen sokan alig képesek elhinni, hogy ilyen szörnyűség történhet 2022-ben Európában, ráadásul Magyarország közvetlen szomszédságában. Az óriásvállalatok jelentős része már hátat fordított az oroszoknak, rengeteg a szankció, de Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin a jelek szerint egyáltalán nem aggódik ezek miatt – most viszont az Amerikai Egyesült Államok elnökétől kapott egy picit burkolt fenyegetést, amit nem szabad fél vállról vennie.

Joe Biden nemrég azt mondta, hogy ugyan az USA támogatja Ukrajnát, de egészen addig nem fog beavatkozni az orosz-ukrán háborúba, amíg az nem terjed át egy NATO tagállamra – viszont abban a pillanatban, ahogy ez megtörténik, egyből válaszcsapást fog mérni az oroszokra, és azzal valószínűleg elkezdődik a III. világháború.

Ez több, mint rémisztő, hiszen ezek alapján Joe Biden lélekben már felkészült a III. világháborúra, és egyáltalán nem fél sem Putyintól, sem az orosz hadseregtől – a szavai sokakban aggodalmat keltettek, hiszen senki sem akar egy III. világháborút.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás